Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój M ma nieustabilizowane godziny pracy i nie ma grafiku więc nam ciężko byłoby się dopasować

A ja mam do Was takie pytanie odnosnie spedzania czasu z dziecmi po ich urodzeniu.
Do jakiego czasu macie zamiar siedziec z dzieciaczkiem w domu? Ja myslalam o tym zeby nie wracac do pracy do momentu az mala ukonczy 3-4 latka i pojdzie do pszedszkola, ale coraz bardziej zaczyna przytlaczac mnie mysl ze P bedzie utrzymywal caly dom i ze mu finansowo nie pomoge... U mnie (pelnoetatowa)pomoc babc nie wchodzi w gre, o moja mama pracuja, mama P tez nie da rady. Nie chcialabym oddawac dziecka pod opieke kogos obcego(zlobek, niania). I w zasadzie tak ostatnio zastanawiam sie cojest najlepszym rozwiazaniem. A jak Wy planujecie to rozegrac?
Z decyzjami o powrocie do pracy lepiej poczekać aż się dziecko urodzi. Jak pojawia się instynkt macierzyński zmieniają się priorytety. Ja chciałam szybko iść do pracy a w efekcie nie byłam w stanie dziecka zostawić z kimkolwiek do 4 lat. Teraz myślę, żeby pobyć 2 lata i iść do pracy ale czas pokaże jak będzie, może przy drugim jest inaczej. Pierwszy uśmiech, pierwsze słowa, pierwszy krok, pierwsze mama i miałby być świadkiem tego ktoś obcy...