• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ja tez uzywam pilniczka. Paznokcie Oliwce rosną w zastraszającym tempie :baffled:
Gosia, Oli też chodzi jak się ją trzyma za dłonie :tak: Ja nie pozwalam, ale nie słuchają mnie w domu i pozwalają jej tak chodzić. Próbuje też odrywać nogi stojąc w łóżeczku i trzyma się na stojaka jedną ręką.

reklama
A moja jeszcze nie zajarzyła do czego stópki służą, poza memlaniem :-D Jak ją trzymam pod paszkami, to staje na nich jak baletnica, na podwiniętych paluszkach :happy2:

Dziś Oli zrobiła swoje pierwsze samodzielne kroki wzdłuż naszego łóżka, trzymajac się oczywiście tego łóżka. Ale się dziewucha garnie do chodzenia skubana :-D

A moja jeszcze nie zajarzyła do czego stópki służą, poza memlaniem :-D Jak ją trzymam pod paszkami, to staje na nich jak baletnica, na podwiniętych paluszkach :happy2:
Kuba też:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dziś było chyba kilkanaście prób ruszania na czworakach do przodu.Ale się uśmiałam.:-D:-D:-D
Kuba zaczoł robić pa-pa,na razie tylko jak widzi jakieś dzieci i do tatusia.:-)

Gratulacje!!!ale zdolniachy;).Ala sie wkurza bo jeszcze sama nie siedzi(jeszcze ją gibie),a bardzo by chciala.wlaśnie odkryłam co było przyczyna placzu podczas kąpieli:własnie to ,że nie chciała leżeć,a teraz podtrzymywana siedzi i jest zadowolona;)

reklama
LAilunia juz od wakacji probuje wszelkich technik pelzajaco-raczkowatych i wczoraj pierwszy raz zrobila 3 kroczki raczkujac jak przystalo na raczka do tylu... a dzis znow kombinowala....

gratulacje dla wszystkich raczkujacych i chodzacych (WOOW!!!!) lutowych dzieciaczkow!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry