• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
gratulujemy!!!
Tosia tez leniwa. Nawet pupy nie próbuje podnosić. Pokazuję jej jak na kolanka się klęka ale nie załapuje:-)A na stojąco już prostuje nogi(podtrzymuję ją pod pachami)ale pupę wypycha do tyłu i taka wpół zgięta "stoi". Jeszcze nie pora:-)

My też gratulujemy wszystkim zdolnym dzieciaczkom!!
A Stach to tak niepokolei się rozwija: najpierw siedział, potem wstawał z pozycji siedzącej, ostatnio próbuje nóżki odrywać, a dopiero wczoraj nauczył się przewracać z brzuszka na plecy, a dziś rano z plecków na brzuszek... O pełzaniu nie ma mowy...

Dziewczyny, nie martwcie się, że maluchy nie siedzą. Jeszcze wcale nie muszą, wiem, że nie możecie się doczekać, ale doczekacie się na pewno :tak:
Gosia, całkiem możliwe, że opuści raczkowanie, tak się zdarza.

Dziś Oli zrobiła swoje pierwsze samodzielne kroki wzdłuż naszego łóżka, trzymajac się oczywiście tego łóżka. Ale się dziewucha garnie do chodzenia skubana :-D

w sumie to wcale mnie to nie zdziwiło :-):-p:-):-p:-D:-p Oliwka ciągle zaskakuje i jak tylko widzę wpis Kasi to wiem, ze znowu coś wykombinowała ta mała spryciulka :laugh2::laugh2::laugh2:

A ja w tym całym zabieganiu nie pochwaliłam sie, że Filip siedzi już sam!!! Od tygodnia...
I to w sumie dla wszystkich był szok, bo z dnia na dzień się nauczył, po trzech dniach siedział sztywno i bez chwiania sie....w wczoraj wykombinował sobie ja sie samemu podnieść w łóżeczku... podrzuca się tak smiesznie i łapie sie mądrala za kołderkę, a ze jest ciezkawa, to sie podciągnie i siedzi...:tak::tak: Łapie si eza barierkę i obawiam sie czy oby mi nie wypadnie....mówię mężowi, ze trzeba chyba obniżyć łóżeczko, ale on mówi, ze jeszcze trochę...:confused::confused: nie wiem sama

reklama
Mysia, koniecznie obniżcie :tak:Gdy Wiki nauczyła się siedzieć, to od razu to zrobiliśmy, bo nie dość, że siedziała to jeszcze zaczęła wyglądać z tego łóżka i łapać się za szczebelki, żeby sobie lepiej popatrzeć:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry