Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Posadzona na podłodze zgina się do przodu. Siedzi jak ma się czego trzymać. W leżaczku sama potrafi usiąść ale normalnie na podłodze to nie, no chyba że na boku podparta jedna ręką, tak robi coraz częściej
Ale za to raczkuje fajowo, to jej najlepiej wychodzi 
). Oli podnosi te ręce od kilku dni dopiero i to tylko wtedy jak chce się rozbierać, tzn. przed kąpielą. Wie, że bedzie robić coś co lubi i wtedy współpracuje. Jak ją wyrwę z zabawy i chcę bluzkę ściągnąć to też się złości i nie pomoga, tylko się wyrywa. A przed kąpielą Tomek bierze ją do łazienki, wpuszcza wodę do wanienki, a Oliwkę sadza sobie na kolanach lub stawia przy kabinie prysznicowej i rozbiera. A jej bardzo zależy, żeby szybko wskoczyć do wody więc pomaga
tak samo pomaga jak ją wyciąga z wanienki i sadza na pralce na rozłożonym ręczniku i ją osusza a potem zawija recznikiem. Tak śmiesznie składa ręce, żeby ją owinąć, bo wie, że jak zostanie owinięta, to Tomek z nią zawsze podchodzi do lustra (to stało się rytuałem), a ona bardzo lubi sie ogladać w lustrze. Po paru minutach robienia min do lustra, Tomek przynosi ja mi do pokoju i ja ją oliwkuję, ubieram w pieluchę i piżamę. Wtedy już nie koniecznie jest szczęśliwa i próbuje mi uciec.