• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Gratulacje dla wszystkich dzieci rozwijających swoje umiejętności :-):-D

Lenka siedzi (jak się ją posadzi) nie raczkuje, bo jest leniuchem i nielubi leżeć na brzuchu więc nawet nie ma możliwości żeby się uczyć :-(. Ale bardzo lubi siedzieć w chodziku (choć nie chciałam żeby miała wogóle chodzik ale rodzice Bartka kupili i jest) więc Lenka siedzi i zasuwa.... do tyłu oczywiście :-)

Ale bardzo lubi siedzieć w chodziku (choć nie chciałam żeby miała wogóle chodzik ale rodzice Bartka kupili i jest) więc Lenka siedzi i zasuwa.... do tyłu oczywiście :-)

Lenulka ja też właśnie nie chce chodzika i powiedziałam o tym głośno i wyraźnie, że nie chce :angry::angry::angry: na wypadek gdyby taki pomysł komuś wpadł.
Już raz teściowa coś wspomniała, ze ktoś tam chciał jej wcisnąć i dzięki Bogu spytała...wiec powiedziałam NIE, bo mam złe zdanie o tym i już...

Magda miała chodzik i to był błąd, chociaż w tym momencie był wygodny. Nie nauczyła się raczkowac ani siedziec. Raz się bardzo niebezpiecznie przewróciła uderzając główką o nogę stołową. Niestety sama byłam sobie winna. Stawiałam ja bardzo wcześnie na nóżki i potem musiałam jej kupic, bo myślałąm, że mnie wykończy.

ja tez Patryka wsadzalam w chodzik i wydaje mi sie ze dlatego tez zaczal pozno sam chodzic :no:Weronike obiecalam sobie ze nie bede wsadzac choc czasami jak tak caly dzien marudzi i chce byc noszona to wolalabym ja poprostu wsadzic i miec chwile spokoju :zawstydzona/y:oj kusi mnie ten chodzik i to bardzo:zawstydzona/y:

No to dziewczyny myślicie tak samo jak ja :-) o tym chodziku. No ale trudno jest i zajmuje tylko miejsce w mieszkaniu :angry:, ja oczywiście też mówiłam że nie chce ale chyba Bartka rodzice tego nie słyszeli :wściekła/y:. Więc teraz Lenka sobie tam umila czas, choć i tak częsciej leży na Leżaczku i ściąga wszystkie zabawski z pufy :-):-D potem krzyczy trzeba wszystko podnieść a ona znowu zrzuca i tak może cały czas :shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry