• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Moja Martusia od urodzenia okłada mnie pięściami po piersiach -gdy za słabo jej leci, kopie mnie po brzuchu podczas przewijania(najgorzej było przez pierwsze 2-3 tygodnie po cesarce bo trafiała centralnie w świeże szwy i blizny), szczypie mnie w sutki i kręci nimi jak korkociąg, strzela mi z gumki od stanika,a gdy chiałam pocałowac ją w stópkę to wsadziła mi do nosa swoje paluszki u stóp:sorry:Oczywiście ciągnie za włosy i drapie.Po prostu mała sadystka mi rośnie:zawstydzona/y:

Poza tym chętnie ssie własne paluszki u stóp :-)

reklama
No jestem pod wrazeniem osiagniec waszych dzieciaczkow:tak:

Makrela co prawda siedzi,ale tylko jak sie ja posadzi. Z raczkowaniem to jest tak ze na razie potrafi kilka minut kiwac sie w przod i w tyl w pozycji do raczkowanie, ale jeszcze nie rusza z miejsca. a o stawaniu samodzielnie na nozkach nawet nie marze w najblizszym czasie:tak:

lil kate możesz się naprawdę zdziwić, Milenka jeszcze tydzień temu bardziej pełzała niż raczkowała. A teraz o pełzaniu już nie ma mowy, nawet na rączkach za długo nie chce być noszona, tylko na kolanka i zwiedzać świat! A popyla z taką prędkością że ani się obejrzę a ona już jest w kuchni :-) No i na drugi dzień od rozpoczęcia prawdziwego raczkowania zaczęła się chwytać wszystkiego czego się da i podnosić do stania. A jeszcze nie siedzi... dziwna kolejność trochę tego jej rozwoju :blink:

Kasiad jak ty to robisz że piłujesz Oliwce paznokcie???? :szok: U nas by to nie przeszło :no: ledwo i tak udaje mi się je obciąć nożyczkami bo Milenka się przy tym bardzo wyrywa i za każdym razem przeżywam stres że jej zrobię krzywdę...

Oli daje sobie obciąć i obrobić pilnikiem paznokcie bez problemu, czasem jej się zdarzy, że jej się znudzi i próbuje wyrwać rączkę, ale za moment daje z powrotem. W czasie zabiegu ogląda z zaciekawieniem nożyczki. Czasem też próbuje je przejąć :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry