• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

my również gratulujemy Weronisi - brawo:-)
Hubek też już coraz ładniej robi kosi-kosi, a w ten weekend to sie rozbrykał urwis i trzymany pod paszki chodzi :tak::tak::tak: i tak mu sie spodobało, że wszelkie próby posadzenia go konczą się protestem, nie mówiąc juz po połozeniu go na plecki... rozbójnik:-D

reklama
rozalka całkiem fajna stronka :tak: Ale szczerze mówiąc, to ja wogóle nie zaglądam na takie kalendarze żeby się nie stresować że moje dziecko czegoś nie potrafi. Wolę cieszyć się z tego co już umie, jak dla mnie to bardzo dużo :-D
Ja szczerze mówiąc,najbardziej zawracam uwagę na porady dla rodziców z tego kalendarza.A z tego też co widzę,w niektórych umiejętnościach nasze lutowe Bąble wyprzedzają kalendarz.:tak::tak::tak:
No i sorki,jak ktoś się z bardzo przejoł tym artykułem.

Milenka wczoraj zdobyla nowa umiejetnosc i teraz ja z zapalem cwiczy tj. bedac juz na czworakach Milka przyciaga nozki pod brzuszek, prostuje kolanka i unosi tylek do gory.I tak opiera sie tylko na dloniach i palcach u stop:tak::tak:

Oprocz tego od jakiegos czasu robi ustami tzw. samochodzik - ma zamkniete usta, wypuszcza nimi powietrze i slini sie.:-)

reklama
Maja też bardzo lubi parskać jak koń. Niestety lubi też to robić w trakcie karmienia. Chyba sądzi, ze nam sprawia tym ogromną radość, bo jak je się uda mnie opluć to jest bardzo zadowolona. Tym bardziej, ze ja pomimo marchewkowych piegów śmieję się i ona to chyba robi celowo.:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry