• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
No to i ja sie pochwale, ze moje dziecko, nie wiem skąd, umie zasygnalizować kupkę a i sikanie też, ale woła "e e e e"..próbowałam łapać kupcie do nocnika, ale sie go boi, wiec nadal pieluszka górą...a dziś latał chwilkę z goła pupą, po myciu, w pewnym momencie woła "e e e", to sie wystraszyłam i szybko na przewijak by go ubrać, a ten siusia mi na podłogę:baffled::-D:-)

U nas to juz tradycja ze jak Milena jest przewijana i tylko poczuje ze ma goly tylek, to natychmiast mi ucieka. I tak juz kilka razy obsikala mi lozko :tak::tak:
Milena mowi "sisi", ale nie jak chce sikac tylko jak widzi lampy na dworze albo w domu. Kaloryfer tez jest "sisi":-).

HUbcio od wczoraj pokazuje jakie ma kłopoty....:-) tylko jedna rączką sie łapie za główkę a nie dwoma, bo w drugiej to zawsze cos trzyma:-D

HUbcio od wczoraj pokazuje jakie ma kłopoty....:-) tylko jedna rączką sie łapie za główkę a nie dwoma, bo w drugiej to zawsze cos trzyma:-D

Gratulujemy Hubercikowi!!!

u nas Fili sam sie nauczył tego, kiedys coś do mamy mówiłam, ze same kłopoty i sie za głowę złapałam, a ten podchwycił...o jak coś mu nie pasuje to za głowę sie łapie i ""hoho"

A my dziś podczas spaceru musiałyśmy odwiedzić pocztę:baffled:
Jak się domyslacie kolejka zakręcana, Wiki w wózku nawet sekundy nie usiedziała, musiałam ją wyciągnac i tak dobre 20 min chodziła po całej poczcie( a ja za nią), wszystko ją interesowało, a najbardziej inne dzieci. W sumie fajnie, że już tak dobrze chodzi, bo czas nam szybciej w kolejce zleciał i nie musiałam jej trzymać na ręcach. W butkach chodzi jej sie bardzo dobrze, bo od poczatku jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki to jej zakładałam.

reklama
Sara wczoraj prowadziła wozek(ct04) za raczki w markecie budowlanym:baffled:
chciala tak jak wozek dla lalki(parasolke) ..a jaki bunt jak nie chciałam pozwolic mowiąc
''to nie Twoj wozek''a ona patrzyła na mnie jak dzika
i miala racje bo to przeciez jej wozek:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry