• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
GRATULACJE WIELKIE DLA LAILUSI!!!

a nasz Hubek doskonali chodzenie i wreszcie ruszył z mówieniem jak skończył roczek:-) - nareszcie usłyszałam to dłuuugo wyczekiwane słowo MAMA:-):-):-) i napewno było tylko dla mnie:-):-):tak::-):-)
no i Hubek uwielbia zakładac nakretkę na butelkę od mleka, jak wypije mleczko to odrazy butelke zamyka:happy2::-):-D, i zakręcać tubki z kremem, taki przy tym skupiony ze miło popatrzeć:-)

Bravo,bravo,bravo Bąbelki!:-D:-D:-D
A kubie wpadł smoczek za łóżeczko.Ja się go pytam,co sie stało?A on na to"Didi,tu!"i pokazał gdzie smok,a ja w szooooku...!!!:-D:-D:-DI nadal mnie trzyma(ten szok):-D:-D:-D

reklama
A mój robaczek od soboty raczkuje głównie do ściany lub jakiegoś mebla, żeby wstać, a dalej już na nóżkach:-) Nawet na zakrętach się już wyrabia;-) I tak jak Hubcio - zamyka wszystkie słoiczki, buteleczki i kubeczki, jak mu się uda to bije sobie brawo:-)
Za to z mówieniem i pokazywaniem leżymy (syn szewca bez butów chodzi...) Dopiero zaczynamy reagować (czyli wskazywać cokolwiek) na pytania typu: gdzie jest kotek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry