• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Gratulacje dla ładnie chodzących dzieci.:-D
Oj a Kubula ma w nosie chodzenie.:-D:-D:-D:-D
Na czworakach pędzi jak strzała,a jak go stawiam to chwile stoi i w dłuuuuuugą.....na czworakach oczywiscie.:-D:-D:-D

reklama
Ja zastosowałam się do zaleceń p. Zawitkowskiego i buciki zaczęłam Milence zakładać dopiero teraz - 1,5 miesiąca od chwili gdy zaczęła robić samodzielne kroczki. No i teraz bez butków już ładnie chodzi, a w butkach też się przewraca, albo wpada w rozpęd i ląduje np. na ścianie :sorry:

Ja zastosowałam się do zaleceń p. Zawitkowskiego i buciki zaczęłam Milence zakładać dopiero teraz - 1,5 miesiąca od chwili gdy zaczęła robić samodzielne kroczki. No i teraz bez butków już ładnie chodzi, a w butkach też się przewraca, albo wpada w rozpęd i ląduje np. na ścianie :sorry:

Ja tak samo. Milena tylko na dwor ma ubierane buciki, a tak to popyla w samych skarpetkach.

Emilce też chodzenie idzie coraz lepiej :tak: z 3 metry pomaluśku przejdzie :tak:

Milena tez juz coraz ladniej chodzi (bez bucikow). W bucikach jeszcze sie przewraca :-)

Weronika tez w samych skarpetkach po domu biega:tak:

Małgosia w domu też biega w samych skarpetkach. A buciki idziemy kupić w tym tygodniu:tak:
A Kuba nadal stoi!:-D:-D:-D:-D:-D
Ciekawe,kiedy ruszy.Fajnie się czyta,jak Wasze maluchy biegają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry