• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ja tez staram się codziennie Tosi czytać bajeczki albo wierszyki, ale jak czytam normalnie to szybko jej sie to nudzi. Musze zmieniać głos, gilgac ja po brzuszku, robić głupie miny- wtedy dłużej polezy i posłucha:-)
Najbardziej lubi Ptasie radio albo Lokomotywę Tuwima:tak:Tam można sie troche powygłupiać

reklama
Moja Jenni dalej ma w nosie zabawki ewentualnie tylko na nie chwileczke popatrzy a najlepsza jej zabawka jest pielucha tetrowa szarpia ja na prawo i lewo:tak:

Oliwka też lubi się bawić pieluchą tetrową :tak:
A my od wczoraj mamy takiego małego plastikowego misia, wielkości grzechotki, który ma w sobie 5 przycisków, które uruchamiają 5 różnych melodyjek. Jak Oliwka bawi się misiem to automatycznie uruchamia muzyczkę, bo przyciski wystarczy bardzo lekko nadusić. Super zabawka za śmieszne pieniądze (8,50 zł). Jak naładują mi się akumulatory w aparacie to pstryknę fotkę i wkleję.

Wasze bączki też w nocy wkładają nóżki pomiędzy szczebelki łóżeczka? Milenka się przekręca w nocy w łóżeczku i ładuje nogi między szczebelki aż po kolana, a potem podnosi wrzask, bo nie może sama ich wyjąć i przekręcić tak jak jej się podoba :-D

Moja w czasie snu Oliwka nie tańczy w łóżeczku. Jak nie spi to owszem, ale mam ochraniacze pozakładane, więc nogi między szczebelki nie wpadają.

Ja teraz na te upały zdjęłam ochraniacze, bo mi sie wydaje, że jej by było duszno w tym łóżeczku:-)
I nóg między szczebelki nie wpycha. Rączkami za to jak bardziej wyma****e to obija się o szczebelki i chwyta szczebelki rączką.

reklama
Kondziorek,tez grzecznie spi,nie zmieniajac za nadto pozycji.najwyzej z boczku przekreci sie na plecki:tak:.Joasiek,co bedzie pozniej,jak juz teraz z Milenki taki wierciołek:-)?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry