• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Joasiek wygląda na to, że to dzieciaczki urodzone 18 lutego takie ruchliwe ;-) Andrzejek w nocy kilkakrotnie ląduje w poprzek łóżeczka, no i oczywiście nóżki też często zaplątają się gdzieś między szczebelkami :-D A jak na łóżeczku leży przewijak to kopie w niego ile sił :tak:

reklama
madzik 79 moja Ala też z 18.02 i też baaardzo ruchliwa jest;).cały czas wyma****e kończynkami,aż czasem trudno pieluchę załozyć!ja mam na szczęście takie łóżeczko turystyczne i boki ma miękkie,więc Ala może się kręcić ile chce;).wczoraj przekręciła się z brzuszka na plecki parę razy,ale odwrotnie już nie dała rady

Kondziorek,tez grzecznie spi,nie zmieniajac za nadto pozycji.najwyzej z boczku przekreci sie na plecki.:tak:

U mnie jest dokładnie tak samo....nie mam problemów pod tym względem...
Za to jak sie obudzi to siega nogali do przewijaka i strasznie kopie w niego...boję się,że sobie piętki poobija

Kasiad a jak u Oliwki z wyciąganiem rączek do mamusi? Zdarzyło sie to poraz kolejny czy to był przypadek?
U mnie Filip dziś pierwszy raz wyciągnął łapki jak go z łóżeczka chciałam wyjąć po nocy:tak::tak::-):-)

Mysia, wyciąga rączki, choć nie za każdym razem. Najlepiej jej to wychodzi, gdy jest u kogoś na rękach w pionie,bo wtedy oprócz łapek to przechyla w moją stronę całe ciało.
A wczoraj Oliwka nauczyła się naśladować wytykanie języka :laugh2: Nagraliśmy to nawet kamerką z komórki, jak uda się zciągnąć z netu oprogramowanie umożliwiające odtworzenie tego na kompie, to wkleję filmik.

Kąpiel to prawdziwa frajda.Jak kondzia robieram,to juz sie cieszy i intensywnie kopie nogami:tak:(tak jak w wodzie).U nas podloga w sypialni notorycznie pozalewana od tego chlapania.Niedlugo trzeba sie bedzie przeniesc do lazienki:-).

a moją Zosiulka jest podobnie choć jest z 12 :-D kopie strasznie podczas kapieli a juz nie wspomne jak sie gibie w pozycji pionowej, musze ją mocno trzymać :szok: dzis wkładając ją do wozka tak mi sie wykreciła w rękach ze głowa pierwsza jej opadła na poduszke jaki był ryyyyk:eek: ale sie biedna wystraszyła :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry