• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
I pomyśleć, że początkowo miałam takie problemy z mlekiem. A teraz jest go tyle, że zaspokaja potrzeby Oliwki i jeszcze jest kaloryczne. Ale Wam powiem, że Oliwka na raz wypija ok 80 ml - to wcale nie tak dużo.

A w ksiazkach madrych pisza,ze dzieci karmione piersia sa na ogol szczupłe...;-).
Oczywiscie kasiad nie obraz sie za te drobne zarciki,ale sama widzisz,ze dziewcze wglada kwitnaco:tak:.

Susumali, ale się teraz poczułam, GÓRA to ja jestem, ale mięcha :-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście Tycia, że się nie obrażam, przecież żartuję razem z Wami. Trochę się żachnęłam uwagami rehabilitantki, ale przemyślałam sprawę, nabrałam do niej dystansu i stwierdziłam, że w sumie kłamstwa nie powiedziała, bo Oliwka jest naprawdę mały tłuścioszek tylko może trochę niezbyt wybrednych użyła słów.
Ale co tam, w końcu ja jestem grubas, mąż jest grubas, to nie mogę liczyć, że moje dziecko bedzie szczuplaskiem (chociaż starsze dzieci są, ale jak były niemowlakami to też były pulchne).

Ja mam jutro wizyte u pediatry. Ciekawe ile sie nasłucham jak zwazy moja ponad-:szok: 8-kilogramowa córeczke!Ostatnio próbowala mi wmówic ,ze na pewno ja dokarmiam bo to niemozliwe zeby na piersi była taaaka gruba i taaaka długa(ma juz 70cm).
A ja sie i tak nie przejmuje-zarówno ja, jak i moj maz w jej wieku(a dzisiaj własnie konczy 3 miesiace) bylismy więksi i grubsi(mamy jeszcze swoje ksiązeczki zdrowia dlatego czasem porównuje wymiary:laugh2:)Więc po kims na pewno ta nasza mała kruszynka te budowe ciałka ma:tak::-D

Apropo książeczek zdrowie dziecka....
...ja w swojej Książeczce na ostatniej stronie mam pieczątkę Społem WSS i długopisem dopisane: "Pobrano masło" :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry