• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Emilka faktycznie cudnie je!!! a jak ladnie mowi!!!!!:-):tak:

LAila dzis robila akrobacje: lezala na bruszku, wyciagnela reke w lewo na wyprost, a druga reke, brzuszek i nozki wyginala do gory, az sie zdziwilam jak mogla sie tak utrzymac.... szkoda ze nie mialam aparatu pod reka, ale mam nadziej ze ta akcje powtorzy...;-)

reklama
no moja jak je deserki to super ale jak zupke to wiekszosc ze sloiczka jest na sliniaczku chyba za bardzo jej nie smakuje jarzynowa :-D dzisiaj tam mocno acisnela wargi i za cholerke nie chciala otworzyc heheh mala spryciura :-)

Oliwka zawsze jest cała ubabrana - buzia, szyja (z przodu i z tyłu :eek:) i brzuchol. Ulubionym numerem Oliwki jest włożenie sobie całej dłoni do buzi pełnej np. marchewki. Wtedy jeszcze mam do mycia leżaczek :baffled:

Oliwka dziś odkryła nową zabawkę - własne stopy. Leży od godziny z nogami w górze i usiłuje sobie zciągnąć skarpetki :-D Jeszcze trochę potrenuje to włoży je sobie do buzi.

no chyba już niedługo nas czeka stopocmokanie:tak:
a tak poza tym moja mała nadal gardzi deserkami wiec zobaczymy jak pójdzie nam ziemniak z marchewka;-) :dry:ale dopiero jutro.

Kurcze, dziewczyny, ja już wysiadam: przedwczoraj w nocy karmiłam Stacha 8 razy. byłam baaardzo zmęczona, więc zadecydowałam, że kupujemy kaszkę i dostał wczoraj na noc kaszkę żeby dłuzej spał. I co?? Po GODZINIE wołał o jedzenie!! MASAKRA!!! Dziś w nocy 6 posiłków!! A pomyśleć, że niektóre dzieciaczki już noc przesypiają!!

Patch, o rany ale Stach daje Ci w kosc! Moja córcia juz jak miała 1,5 miesiąca zaczeła spac od 22 do 6 rano i tylko raz w nocy budziła sie na cycusia - i tak jej zostało do dzisiaj:-D
Patch a próbowałas karmic malutkiego tak bardzo dłuuugo przed wieczornym snem?U mnie to poskutkowało- na poczatku 2-4 godziny usypianio-karmienia, głaskania po policzkach i przekonywania ze mamusia jest blisko.. Mała sie wtedy przebudzała na chwilke tylko zeby sprawdzic czy jestem i dopiero po kilku godzinach nabierała pewnosci i zasypaiała na dobre..
Trzymaj sie dzielnie, wiem co to znaczy bo poczatki tez miałam podobnie trudne.

reklama
Patch, faktycznie masz prawo być zmęczona. Niedawno czytałam, że dzieci między 4 a 6 miesiącem zaczynają się często budzić w okresie nocnym na karmienie. Prawdopodobnie, o ile pamiętam spowodowane to jest zwiększeniem potrzebb energetycznych dzieci karmionych piersią. Ale współczuję, ja wstaję tylko raz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry