• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
A pamiętacie czasy kiedy w kościele rozdawali masło? :-) Takie duże bloki... mama mnie po nie wysyłała, a potem siedziałyśmy z koleżanką pod kościołem i oblizywałyśmy je, bo miało taki fajny słony smak :-p:-D
Albo te kilometrowe kolejki po 10dkg kawy popularnej, to były śmieszne czasy :-D

ja pamietam ze stałam w kosciele ale po dary były tam słodycze i jakies maskotki dla wszystkich takie same chyba z Ulicy Sazamkowej jak sie nie myle
Moja mama do teraz wspomina ,ze ja sie wszedzie zakreciłam kolejke zajelam i po mame biegłam bo cos sprzedaja ale jeszcze nie wiedziałam co.....

a teraz to czekamy ale na PROMOCJE.

No, ja pamiętam, jak stałam w kolejce po papier toaletowy - kolejka ciągnęła się kilkadziesiąt metrów przed sklepem:tak:. I po 2 rolki na osobę wtedy dawali:szok:. W sumie to dużo się w takich kolejkach nie nastałam, bo najpierw byłam za mała, a jak podrosłam, to na szczęście czasy się zmieniły. A, i pamiętam, jak kiedyś poszłam z mamą do jakiegoś dużego spożywczego w Warszawie i były 3 rodzaje keczupu:szok::szok::szok: To był szok i rozpusta:-D:-D:-D

no,a jak ja poszłam z mamą do mięsnego to był ubaw!mama stoi w kilometrowej kolejce(a było to zimą) i nagle słyszy,że ktoś krzyczy,że jakieś dziecko sie rozbiera.mama biegnie i co widzi?mnie,stojącą w samych rajstopkach na środku sklepu;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry