Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo muszę powiedzieć, że potrafi nabałaganić strasznie, ale jak jest hasło "sprzątamy" to elegancko zbiera ze mną lub innym domownikiem zabawki. Starsi buntowali się pamiętam tak jak Milenka 

U nas ulubione słowo to ojej. Większość zdań zaczyna na ten wyraz
Ojej, a kto to? albo Ojej jakie ładne topy! (rajstopy).
w momentach bardzo silnego zdziwienia: łooooooo 

A Oli nie wdała się w mamusię ani w rodzeństwobo muszę powiedzieć, że potrafi nabałaganić strasznie, ale jak jest hasło "sprzątamy" to elegancko zbiera ze mną lub innym domownikiem zabawki. Starsi buntowali się pamiętam tak jak Milenka
Hubek - brawo! Jednak sytuacja czasem może zmusić do wysiłku
U nas ulubione słowo to ojej. Większość zdań zaczyna na ten wyraz
Ojej, a kto to? albo Ojej jakie ładne topy! (rajstopy).

a Emilka "mojeeeeeee"fajne dzieciaki
moja wiecznie mówi: "taaaaaaaaaaaaaaaaaaak????"
aż w uszach wibruje ;-)

Może Milenka ma na myśli "chciała"A mi rośnie chyba mały kłamczuszek hihi... bo ciągle jak coś pokazuje to mówi że to miała "Milenka miała pasikoniczka, Milenka miała taką dynię, Milenka miała konika" itd..![]()

Uczyliśmy go od zawsze, że powinien po sobie posprzątać jak coś nabałagani
Efekt jest czasem taki, że ciągle biega ze ściereczką jak mama wyciera kurze i mi pomaga, jak coś rozsypie to idzie po szczotkę i szufelkę i zamiata;-) Odkurza swoim odkurzaczem, a w prawdziwym zwija kabel - strasznie to lubi;-) Poza tym wyciera rączki w ściereczkę koło zlewu, wyrzuca papierki do kosza i inne śmieci. Wie nawet gdzie recycling, a gdzie odpadki. Czasem jak nie wie to stoi i się pyta "tu?..."

;-);-);-);-);-)