reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
jak już tak zgadujecie to ja coś łatwiejszego też z reklamy ;-)
u-u , u-u , u-u (nie wiem jak to napisać:zawstydzona/y:)

No i nie wiem:-p To jaka to reklama:confused:

a w ogóle Gosiu to śniło mi się też ostatnio, że razem rodziłyśmy :szok::szok::szok::-D ale drugie dziecko :-p

:szok::szok::szok::-D kto wie ....kto wie ....:rofl2:

Sen proroczy?:tak:
a mnie tam nie było przypadkiem:-D:-D:-D

Szykujecie coś wszystkie razem;-):confused::-D ... no w końcu się zebrałyście:-p;-)

no dziewczyny fajnie by bylo :tak:

Laila podlapala tez brzydkie slowo po niemiecku.....ale ze mowi troche niewyraznie na razie tylko ja wiem o co lotto i im wiecej jej zabraniam tym czesciej mowi:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Emilka ostatnio do mnie mówi "moja mama ...kocham " i się tuli :sorry2:

Slodkie.:tak::-):-)
Milenka tez tak robi i jeszcze mowi ''buzi''. JA tez to uwielbiam.
Milenka od jakiegos czasu mowi''pjosze'' jak cos podaje lub cos chce i ''kuje'' tzn. dziekuje. Czasami tez jest ''pjaszam'' jako przepraszam.

Emilka mówi dziękuje normalnie nie przekręca:tak: przepraszam wymawia prepraszam i proszę normalnie :tak:

a buzi to musi być obowiązkowo i robi wtedy dzióbek i mówi muuuaaaa i często jak coś chce też go robi i mruży oczy i robi taką biedną minkę bo wie co działa na mamę :-Di że ulegnę :zawstydzona/y:

Oj taki etap teraz, że nasze Bąble to słodziaki:tak: Nasz nie umie jeszcze powiedzieć "proszę", "przepraszam", "dziękuje" czy kocham, ale jak coś nabroi to się przytula w ramach przeprosin, daje buziaczki (też robi taki śmieszny dziubek):tak: Ostatnio próbuje przesyłać całuski rączką - śmiesznie mu to wychodzi:-D

reklama
no slodzziaki, Lusia jak cos chce to mowi BITTE, jak ja nie reaguje to caluje mnie najpierw w jeden polik, potem w drugi,i jak tu nie ulec 8CHOC JESTEM SWIADOMA ze to manipulacja mna;-))
a jak cos przeskrobie i ja pytam: co sie mowi to zamiast SORRY mowi OJI:tak:

Do góry