śniło mi się, że Antek też podłapał;-)
a w ogóle Gosiu to śniło mi się też ostatnio, że razem rodziłyśmyale drugie dziecko
![]()

kto wie ....kto wie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a w ogóle Gosiu to śniło mi się też ostatnio, że razem rodziłyśmyale drugie dziecko
![]()

kto wie ....kto wie ....
![]()

jak już tak zgadujecie to ja coś łatwiejszego też z reklamy ;-)
u-u , u-u , u-u (nie wiem jak to napisać)
To jaka to reklama
![]()
kto wie ....kto wie ....
![]()
Sen proroczy?
a mnie tam nie było przypadkiem![]()

... no w końcu się zebrałyście
;-)Emilka ostatnio do mnie mówi "moja mama ...kocham " i się tuli![]()
:-):-)
przepraszam wymawia prepraszam i proszę normalnie 
i że ulegnę 
Nasz nie umie jeszcze powiedzieć "proszę", "przepraszam", "dziękuje" czy kocham, ale jak coś nabroi to się przytula w ramach przeprosin, daje buziaczki (też robi taki śmieszny dziubek)
Ostatnio próbuje przesyłać całuski rączką - śmiesznie mu to wychodzi