reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Milutek też już normalnie (no, prawie) mówi "Przepjaszam" Dziękuje itp, a często mówi "Dziękuję bardzo wszystkim" i kiwa przy tym główka i to mnie zawsze rozbraja :-D

reklama
:szok: Zdolniacha z Milenki i jak pieknie mówi:tak::-).
Pochwale sie swoja gaduła:szok:.Powtarza juz mnostwo wyrazow i raczej dadza sie zrozumiec:szok:.Nabrał nareszcie odwagi do mowienia,bo wczesniej sie bardzo wtydził:sorry2:.A dzieciaki jak sie ciesza,ze moga sie z Konradem dogadac(juz nie tylko na migi;-)).

oj super moje dziecię nadal mało mówne a nawet bardzo mało mówne ostatnio nauczyła sie mówić dobrze mleko o to tyle narazie:sorry2:

Agusia:szok::-D.Sarcia juz zdaniami mowi:-D i to jakimi:-D.
Madzia ,nie martw sie.Konrad zaczal doslownie z dnia na dzien tak gadac:szok:,no moze w ciagu ostatniego tygodnia.Uwielbiam go sluchac:tak::-).

Ostatnia edycja:
Sorki,przekreciłam Sarci imie.Juz poprawilam.Moja Miska tez pieknie mowiła,Bartek zdaniami około 2,5 roku.Konrad wypada wiec srednio,choc mam nadzieje,ze bedzie choc tak bystry jak brat;-)

reklama
Ja w szoku nie jestem, bo Paulina też szybko mówiła i Patryk też, Damian natomiast był daleko w tyle w wieku 2 lat.
Ale żadne ze starszaków nie miało takich powiedzonek śmiesznych jak Oli, to chyba wynik dorastania wsród samych dorosłych osób :confused: No i chyba żadne nie potrafiło zapamietać przed 2 rż takich wierszyków i piosenek jak Oli. Albo już nie pamiętam.

Do góry