Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzieki dziewczyny, chyba nie mam co sie martwić bo Zosia śpi bez poduszeczki, widocznie jest jej tak wygodnie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Byłam dziś z małym na szczepieniu i też tak jak u Ciebie Joasiek okazało się, że Anduś nie trzyma główki przy podciąganiu. Dostaliśmy skierowanie do Poradni Wczesnego Usprawniania
. Pediatra powiedziała, że dmucha na zimne - bo zaręcza, że mały nie ma problemów neurologicznych, ale dla pewności woli nam dać skierowanie, żeby nam pokazali jak ćwiczyć z synkiem. Też mi wygląda, że on nie bardzo łapie o co chodzi - jak mu się pomoże (podłoży rękę pod plecki) to się ciągnie, a tak z leżenia na płaskim, to jak ja mu podaję ręce to on pupkę unosi
Żeby było zabawniej to przy obrotach na brzuszek dupkę też ciągnie do góry i pomalutku zaczyna się odpychać nogami na łóżku
Dziwne to moje dziecię