Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I nie ma ŻADNEJ REGUŁY!!! Czasem beczy rano, czasem w południe, czasem po spaniu, czasem przed, prawie zawsze przy usypianiu, wiem już kiedy to z głodu albo ze zmęczenia, ale są takie płacze że naprawdę nie ma powodu a ta ryczy i zawodzi.... a ja wychodzę z siebie żeby jej pomóc. Tak starsznie mi przykro czasem jak mała płacze... myślę sobie, że może źle jej na tym świecie i z nami? :-(

przy usypianiu to czasem trzeba kilka razy się nad nią schylac i delikatnie ją wkładać, a potem wyjmować jak beczy... i znowu wkładać i wyjmować, wkładać i wyjmować.... ostatnie 2 dni pobijam rekordy pod tym względem![]()
czasem jak mała płacze... myślę sobie, że może źle jej na tym świecie i z nami? :-(
nawet tak nie mysl
bbrrrrrrrrrr
Milutek juz taki jest ona z tych bardzej płaczacych poprostu a nie ze jeje zle
dzieci musza sie wyzalic co im jest i co przezyły a ona widocznie z tych bardzej rozgadanych dziwuszek;-)
nie wiem co cie poradzic JOASIEK
moja tez czesem robi sensacje ale ona tylko wtedy kiedy cos chce ...
tak bez powodu to ostatnio ale ja to tłumacze ze to zeby.