• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
A wiesz Gosia, ze Oli tez przechodzi teraz fascynację twarzą, gładzi nas po policzkach, chwyta za nosy i oczy, no i koniecznie musi ręce zanurzyc we włosach, ale juz tak nie szarpie jak kiedys. Wpatruje sie przy tym z takim zachwytem :-D
moja robi identycznie:-)
piekne jest to jak gładzi nasza twarz
Endriu ciagnie za brudke:-D

Moj Jacek robi malemu kizia-mizia po swojej brodce,a maly smieje sie w glos.Kondzio lubi trzymac nas za palce,twarze jeszcze go nie interesuja:tak:

Moja Jenni jeszcze nas nie glaszcze ani niechwyta za nosy ale przy ubieraniu jestem zawsze cala skopana a jak ja trzymam na rekach to wyrywa mi wlosy:tak:

moja Milusia ciagle sie chichra. zaczepia smiechem obcych ludzi a jak na nia nikt uwagi nie zwraca to zaczepia buczeniem i mruczeniem"eeee". no i co najwazniejsze od przedwczoraj ma nowa zabawe tzn. przewraca sie z plecow na brzuch i z powrotem na plecy. teraz to juz jej z oczu nie moge spuscic bo w lozeczku kiedy sie probuje przeturlac to pcha nogi miedzy szczebelki albo zaklada na szczebelki.:-D:-D

No teraz to już naprawdę bedziemy musiały mieć nasze maluchy na oku, coraz więcej potrafią, stają się bardziej ruchliwe i zaczynają się nam przemieszczać. Jeszcze trochę, a zabiorą się za raczkowanie :szok:

Daltego też nie kupiłam łóżeczka drewnianego, w turystycznym jest bezpieczna :-)
Moja Zosia jak so0bie leżymy chwyta mnie za nos i ściska za buzie również :-D
A jak spacerujemy np. po tesco to strasznie krzyczy, nie mozna nazwać to gaworzeniem, robi głośne gardłowe aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::-D
gardło sobie zedrze taka malutka sliczniutka i sie tak drze, az sie ludzi dziwią i zwracają uwagę.
A co do przekręcania na brzuszek to ani na moment nie mogę jej zostawić oczywiscie bez zapięcia, własnie ostatnio ją zostawiłam na leżaczku przychodze za 2 minuty a Zosia lezy na boku wisi jej ręka i noga :szok: o mało co by nie wypadła :eek:
te nasz dzieci masz racje Kasiad juz nie można je zostawić

Ciekawe jak to będzie jak zaczną chodzić czy dalej tutaj wszytskie będziecie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry