• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Mi ortopeda powiedziała kiedyś, że super jest jak dziecko lezy w ciągu dnia na brzuchu kilka godzin dziennie więc powinaś się cieszyć.
Oli też lubi teraz leżec na brzuszku długo w porównaniu z tym, co było kiedyś, ale nie tak długo jak Kondzio, pewnie by się w ciągu dnia uzbieraly ze 2 godziny.

reklama
No tak,to on dluzej.Skoro to jest w porzadku,to sie ciesze:tak:.Tak mu sie dzis rano przygladalam jak sie obudzil i wszyscy spali jeszcze.Minelo dopiero kilka miesiecy,a on juz tak bardzo sie rozwinal.Na poczatku taka kruszynka niezdarna,a teraz taka smiesjac sie,fikajaca mordeczka:-)

Dokładnie też tak się ostatnio przyglądałam Oliwce. Nie mogę wyjść z podziwu, jak ona usiłuje wszystko zrobić, żeby czołgać się do przodu, jak pracują u niej wszystkie mięśnie, jak się wysila tak, że aż stęka i ciało wygina w najróżniejszy sposób, żeby tylko się udało. Jak się cieszy jak jej się uda przesunąć kilka centymetrów w przód. Aż mi jej żal jak się nie uda i zamiast ruchu do przodu cofnie się - wtedy zaczyna się okropnie złościć. No ale nie mogę jej pomóc, sama musi sobie opracować odpowiednią technikę.

karola-04 Daniel też daje cześć. :-) A poza tym wkłada stopę do buzi i podciąga się do siadania jak da mu się ręce. No i to tyle jeśli chodzi o nowości. Od ponad tygodnia nic innego nie wymyślił.
no widzisz E-lona jaki fajowe rzeczy on potrafi nie ma co sie przejmowac juz sie tego nauczyłam każdy jest inny i przez to WYJĄTKOWY

No brawo, historyczne zdjęcie ;-) Mojej podobno niewiele brakuje żeby fiknąć z plecków na brzuch, przekręca już bioderka i nogi ale zatrzymuje się na rączce która jej przeszkadza i w płacz! :shocked2:

reklama
Wiecie jak ja sie ciesze:-DMoja Julcia nauczyla sie w koncu obracac z brzuszka na plecki idzie jej to niesamowicie szybciutko:tak:robi to prawie caly czas:szok::laugh2:chyba tez sie cieszy;-):-p
A juz myslalam ze z nia cosik nie tak:blink:
Czesciej tez z pleckow na brzuszek, ale jeszcze widac ze nie ma opracowanej techniki tego obrotu...hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry