• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Milenka dzisiaj załapała jak się przewrócić z plecków na brzuszek :-) A już myślałam, że to nigdy nie nastąpi.... :blink:
Tak jej się spodobało, ze potem nie było mowy o leżeniu na pleckach, od razu fik! na brzuch. Ciekawe czy jutro będzie to pamiętać. Ale z brzuszka na plecki jakoś już nie bardzo... robiła to wcześniej, ale to był raczej przypadek.
Pupcię też podnosi ale rączki jeszcze za słabe. Tylko zamiast nóżki podciągnąć od razu, to ona je wyprostowuje i krzyżuje :blink:

Lenulka mydo tego mamy ta sukienusie z awatarku i kapelusik...tylko kiedyx nadejda znow cieplejsze dni aby je nosic.........?:sorry::cool::cool2:

ja niestety nie mam :-(:-(:-(, bo zawsze jak odwiedzam H&M to nie ma odpowiedniego rozmiaru, ale chyba dyskretnie mi mówią że lata to my sie nie doczekamy:-(:-(:-(. A tyle sukienek lezy w szafie :-(:-(:-(

ech chyba trzeba gdzies spontanicznie wyjechac, np do Wloszech, moze pojade?:-);-)

No tam to pogode masz zagwarantowaną :-D:-):tak:. Informacje z pierwszej ręki (wujek wrócił wczoraj spod Wenecji) jest tam tak goraco że nie da się pracować.
Więc jak juz się wybierzesz to jak bedziesz wracała przywieź kilka promyków słońca do Polski (bo wujek zapomiał:-()

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry