• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Martyna wali grzechotkami o podloge i rzuca je tak zeby byl halas. z rozmachem, na drgi koniec pokoju i najchetniej do tylu. starsznie to zabawnie wyglada:-D i do tego ta jej zawzieta mina:-D

ale takiej umiejetnosci jak Oli, jeszcze niestety nie posiadla. ale na wszystko jeszcze czas :tak:

Milena od kilku dni właśnie podobnie - co jej wpadnie w łapki to najpierw z zawziętą minką wali tym w swoje kolano kilka razy a potem rzuca na podłogę :laugh2:

ostatnio Martyna jak sie cieszy to tak dziwnie szoruje glowka o podloge i wydaje mi sie to troche dziwne (taki krecenieglowa w pozyci lezacej). kojarzy mi sie z erdaniem ogoonem u psow:eek: spotkalyscie sie z czyms takim??

A Kuba jak jest zmęczony i śpiący,to ciągnie się za uszy(aż czerwone od tego wtedy są) i zakłada sobie na głowę różne rzeczy np.kocyk,pieluchę.Wtedy hops do łóżeczka i 2 minuty i już śpi.

Wczoraj Kubulinek dostał jeszcze takie znikające klocki Fishera i pięknie je wyjmuje,obraca,potrząsa.Bawił się nimi całe przedpołudnie.:-)

Rozalka, mój najstarszy też tak robił, teraz ma tak giętkie uszy, że może je sobie złożyć i schować do środka - czym nas czasem rozśmiesza:-D

Chwilowo mam nieczynną kamerę, to uwieczniłam na zdjęciach jak Oli schodzi z fotelika, żeby poczołagać się po podłodze (trochę dużo tych zdjęć, ale inaczej by nie było widać):

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry