• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:happy: to miło
Wiecie czuje takie napięcie w podbrzuszu. No ale to tak jak na @ wiec nie wiadomo..
W tym tygodniu jedziemy na urlop i mam nadzieje że wredna @ mnie nie zaatakuje:crazy: ehhh.... :-(
sama nie wiem co mysleć
kupie dziś tescik i rano jutro zrobię, powinno już być wiadomo :sorry2:

reklama
cześć dziewczynki dawno mnie nie było na forum bo nie miałam czasu a tu widzę że Kinga 85 może zafasolkowała :-) . Ja też się się zastanawiam czy nie zrobić teściku bo wczoraj powinnam dostać @ a tu nic tylko się strasznie źle czuję :-(ale wątpię żeby to było .... A boję się rozczarowania.Miłego dnia!!!

Hej Wszystkim :-)
Ja razem z moim M od wczoraj zaczelismy intensywne starania :) ale nie mierze temki oraz nie testuje sie na owulke doszlam do wniosku ze co ma byc to bedzie :tak:

Buziaki dla Was dziewczynki

Dziewczyny mam pytanie.. Jakich testów ciążowych używacie?? Bo ja nie jestem jeszcze specjalistką, a dzisiaj wybieram się do apteki i nie wiem jakie kupić :) Doradźcie coś ... :)))

reklama
Hej Hej

Dzień dobry,

Ja na chwilkę bo na 15:30 musze do pracy lecieć. Wpadne wieczorkiem poczytać chyba że zasne ;-). Mam ostatnio taką śpiączkę że szok - najgorzej między 16 a 18.

kasiulek - co do testu to dziś rano zrobiłam taką badziewkę a'la allegrową bo nic innego nie miałam. I wyszła piękną I - wywaliłam odrazu. Ale jutro jak @ nie przylezie to kupie coś aptekowego. A dziewczyny który test ma najwyższą czułość pre-test czy bobo. Bo jak już kupować to na "wypasie" :-):-):-)

Buziaczki Kochane, do przeczytania :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry