karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja wlasnie przed godzina ogladalam "Rozmowy w toku" i bylo o nianiach. Az strach sie bac. Wam dziewczyny nie zycze takich doswiadczen.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rany,ja to tez obejrzałam.Brrr....Potworne te niektóre babska.A ja wlasnie przed godzina ogladalam "Rozmowy w toku" i bylo o nianiach. Az strach sie bac. Wam dziewczyny nie zycze takich doswiadczen.

Agusia, tak wlasnie postanowilam zrobicno to od pszyszlego tygodnia jak wszystko dobrze pojdzie bede miec troche wolnego dla siebie
![]()

Ja też mam takie same odczucia. Kiedyś pamietam jak starsi byli młodsi to potrzebowałam odsapniecia bardziej, a teraz to prawie wszędzie ze sobą ciągnę Oliwkę, a jak wychodzę to na krótko i zaraz mnie ciągnie do domu. Napewno nadejdzie taki moment, że odczuję potrzebę powrotu do pracy, ale jeszcze on teraz nie nadszedł, także szczęśliwa jestem, że mogę posiedzieć z dzieckiem na wychowawczym, bo nie jestem jeszcze gotowa na tak długie rozstanieciezkie musze byc te rozstania dla was z dzieciaczkami ja sobie niemoge wyobrazic jakbym mogla isc do pracy i nie widzieciec maluchow caly dzienale ja mam te szczescie ze moge byc na wychowawczym bo w innym razie tez bym musiala sobie z tym radzic;-)