reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
Tycia pod nickiem miałam kiedys avatar ale juz nie mam jak baza forum poszła w kosmos, a ja ciągle nie mam czasu żeby sobie nowy zrobić :sorry2:
A to "naruszenie" to przypadek, Ewa coś tam niechcacy kiedyś kliknęła, ale to już dawno wygasło i wogóle w żaden sposób nie ograniczało mi niczego na forum na szczescie :tak:

Ja nie mialam pojecia do czego sa te oznaczenia.Agusia,czy jest jeszcze cos czego nie wiesz o tym forum?:-D

Mi na Bydgoskiej BB też niedawno koleżanka przez pomyłkę wcisnęła naruszenie (nie pamiętam czy Wam o tym pisałam), napisała do admina, że to pomyłka, niby anulowano je, ale ślad pozostał. Tak to już jest urządzone to forum.

U nas w pracy dzisiaj obchodzimy Dzien Kobiet:-p Kobitki (a jest nas 6) dostały po kwiatku i dużym kartonie środków czystości:-p Mam zapas proszków i płynów do płukania na pół roku:sorry2:

reklama
No to juz wiem wszystko......
18 marca do pracy....na szczescie w tym tygodniu jak zaczynam, weekend bedzie wolny.....:sorry2::-)
Oj i powiedziano mi ze egzamin czeka mnie jakos na koniec marca badz poczatek kwietnia....wrrrr....zdecydowanie za szybko:baffled::confused:
I oswidczenie wkoncu mi wysla, no i na tyle bedzie.......
Juz sie boje....:shocked2:

Do góry