reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
hihi no tak tez tak mowie ze innej opcji nie ma jak tylko ''DOBRZE'':p
ale same wiecie ze strach jest przed powrotem <te co zaczynaly prace po wychowawczym> i rozstaniem z dzidzka:/

Nuśka-musi byc dobrze! Dziewczyny sobie swietnie radza, u was tez tak bedzie:tak:

Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:-:)-:)-(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:wściekła/y::-(

Ja bym bardzo chciała wrocic juz do pracy, szef tez juz mnie mocno neka na powrót, kasa tez by nam sie bardzio przydała-w koncu tyle miesiecy zyjemy tylko z jednej pensji...Niestety nie mam opieki dla małej:-:)-:)-(Do złobka prywatnego -jej nie przyjęli z braku miejsc, o panstwowym w ogole moge zapomniec...W Warszawie przez ostatnie 2 lata nastał prawdziwy babyboom-przepełnione złobki, przychodnie szpitale, nianie niewyobrazalnie drogie.Koszmar po prostu.
A 2 tygodnie temu jak zapisywałam Marte na szczepienie to dostałam termin..na kwiecien-takie sa kolejki.A tak marzyłam o tym,zeby moje dziecko nie urodziło sie w demograficznym wyżu:wściekła/y::-(

Wlasnie wczoraj widzialam o tym program (o tym co sie dzieje ze zlobkami i przedszkolami w Wa-wie). Rzeczywiscie nie ciekawie.:szok:

Nuśka, mam nadzieje ze powrot do pracy bedzie dla Was dwoch jak najmniej bolesny. Trzymam kciuki.

reklama
Nuśka, życzę bezbolesnego powrotu do pracy :-) Dasz radę :tak:

Ja się dziś dowiedziałam, że u nas w przedszkolu, do którego chcę zapisać Oliwkę (przy mojej pracy) dyrektorka prowadzi zapisy już na 2011 rok :baffled:

Do góry