reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

Witam cioteczki
Mrartynka waży 5500gr fika z pleców na brzuszek z brzuszka na plecy praktycznie skacze po całym pokoju:-D. głowkę trzyma coraz lepiej byłyśmy u ortopedy następna wizyta jak mała zacznie chodzić:tak::tak: je dużo nawet bardzo praktycznie prawie 3 słoiczki na dzień i ponad litr mleka zageszczonego kaszką. Wszyscy są z niej dumni nawet pani psycholog powiedziała że robi bardzo duże postępy i szybko nadrabia a i jeszcze paniczka siadać już chce tylko coś złapie i już się podnosi mało tego zaraz prostuje nogi żeby stać tak że ubaw z nią na całego
Pozdrawiam

Załączniki

• M4100202.jpg
    M4100202.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 140
  • M4100204.jpg
    M4100204.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Przeczytałam cały wątek. Bardzo wzruszjący co przeszłyście razem :tak: Wspaniale, że wszystko skończyło się dobrze. Tak sobie myślę, że chyba gdybyś urodzila w terminie nasze córki były by z jednego miesiaca :-)

Witam
U nas jak najbardziej wszystko super:-D, ja wróciłam do pracy:tak: fakt na 4 godziny ale zawsze Martynka jest z babcią lub tatą. Pozatym jesteśmy po konsultacji kardiologa i dziurka w sercu jest tak malutka że nie ma żadnego zagrożenia :-Dnastępna kontrola dopiero w lutym, bo kolejnym badaniu słuchu jest bardzo dobrze :tak::tak:.Martynka robi szybko postępy siada, podnosi się i chce już wstawać, oczywiście nadal jeździmy na rechabilitacje.Pozdrawiam

Załączniki

• M4100242.jpg
    M4100242.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 116
  • M4100253.jpg
    M4100253.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 135
Wow! Jestem wzruszona najpierw przeczytałam pierwszą stronę a później ostatnią i jestem w szoku jaka fajna dziewczynka. Super życze dużżżo zdrówka

Witam
W końcu wpadłam ale z czasem krucho to dla tego:zawstydzona/y:
U nas wszystko super no Martynka miała zapalenie oskrzeli:-( ale bardzo szybko pokonała chorobe miała tylko wziewy w domku i do szpitala dzięki Bogu nie musiała iść.:-D
Martyna zaczeła świetnie sama siedzieć no i pomału zaczyna raczkować bo jak na razie to pełza jak ślimak po całym domu. Je już praktycznie wszystko a najbardziej lubi kluski:tak::tak:Co oczywiście widać po wadze przekroczyła już szóstke waży 6500:-D:-DNa rechabilitacje jeździmy już raz w tygodniu, neurolog powiedziała że rechabilitacja będzie napewno aż mała nie zacznie chodzić a Martyna oczywiście już wstaje, tylko do czegoś podpełznie złapie i już fik stoi:tak::tak: śmiesznie to wygląda bo taki mały skrzacik pupa jej jeszcze lata na wszytkie strony a ona sobie wstaje:-) W łóżeczku już też nie poleży za długo wspina sie po tych szczebelkach jak pająk.
Jest naprawde dobrze każdego dnia dziękuje Bogu że mi jej nie zabrał a gdy wspominam te wszystkie złe chwile to czasem patrząc na nią sama nie potrafie uwierzyć że tyle przeszła.
Pozdrawiam

Załączniki

• P1010292.jpg
    P1010292.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 121
  • P1010277.jpg
    P1010277.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 112
  • P1010285.jpg
    P1010285.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 112
  • da075aa746.jpg
    da075aa746.jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 215
reklama
Ale sie ciesze ze Martynka tak szybciutko nadrabia zaleglosci:tak::tak::tak:Mozesz byc z Niej dumna:-):tak:
Jest sliczna i bardzo silna dzieczynka
Buziaczki od e-cioci:-)

Do góry