Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niech rośnie i psoci, niech umil awam kazdy dzień swoimi uśmiechami. Trzymam kciuki i ciesze sie razem z wami ze wszystko układa sie po Waszej mysli. A zdjęcia śliczne, widac ze mała zadowolona , szczególnie "płonącym" tortem 

A oststnie zdjęcie swietnie pokazuje cały rok jej jakze długiego juz życia 
Pozdrawiam gorąco. 

jakoś tak wyszło że u nas wszystko jest naprawdę dobrze.
, pomału pomału i już sie nie boi
siada zawsze po przebudzeniu i zawsze jast duże brawo.
i dużo swoich słów ale mama jeszcze nie było
.Ale to i ja zauważyłam że mała poprostu wie co trzeba robić żeby na kimś coś wymusić
Następna wizyta dopiero w lipcu.

a raczej biega bo wszędzie jej pełno i wspina się jak mała małpka
.
.Kardiolog zdiagnozował że dziórka w sercu jest mikroskopowa i żadnego zagrożenia już nie ma
.Okulista oczka zdrowe.
Neurologopeda nie widzi potrzeby dalszego leczenia czy jakiś ćwiczeń, radzi sobie z jedzeniem i wyraźnie mówi. No tak tak
Martynka mówi i to coraz więcej i zaczyna pokazywać swoje JA.
Jest zdrowym dzielnym PRZEDSZKOLAKIEM rośnie jak na drożdżach, Dogoniła swoich rówieśników :-) Nikt nie widzi różnicy że się urodziła tak malutka. A ja czasem tak na nią patrzę jak coś nabroi i myślę sobie jesteś zdrowa i Bóg dał ci silę broić to broi ale oczywiście z umiarem ;-). Martynka jest naprawdę żywym dzieckiem jedynie co jej zostało po wcześniactwie to wada wzroku ale po za tym nic a nic. Nosi dzielnie okularki które trzeba co jakiś czas dać do naprawy
ale cóż my dzielnie chodzimy do optyka a Pani optyk z uśmiechem systematycznie naprawia.
no i co wtedy mama robi .... niestety muszę być stanowcza bo wiem że wieczorem przed spaniem powie "OK mamusi będę twoją Calineczką"