Pianistka
Szczesliwa mamusia!
jest krolik. niedawno kupowalam i jeszcze pol mam w zamrazarce
ale nie w markecie tylko u rzeznika, placilam £4,5 za sztuke, ale wiadomo,zalezy od wagi
Aaa, no u rzeznika moze i jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest krolik. niedawno kupowalam i jeszcze pol mam w zamrazarce
ale nie w markecie tylko u rzeznika, placilam £4,5 za sztuke, ale wiadomo,zalezy od wagi
w ang informacjach na temat rozszerzania diety, we wszystkich,ktore czytalam, jest napisane, np marchewka + mleko po,albo jablko + mleko po. w sensie owoc/warzywko na sprobowanie, a potem dojadamy reszte mlekiem, w jedym posilku.
fajnie się was czyta, ja tak was podczytuje bo my dopiero 5 miesiac i jedzonko zaczniemy wprowadzac dopiero 14 maja i nie mogę się doczekać. Nam pediatra kazała zacząć od kaszszki bezmlecznej i jablka. Sama tez sie zastanawiam jak i kiedy i ile tego podawac na poczatku. jak zrobic kaszke jak karmie piersia a sciaganie mleka mi nie wychodzi oj te nasze problemy
fajnie się was czyta, ja tak was podczytuje bo my dopiero 5 miesiac i jedzonko zaczniemy wprowadzac dopiero 14 maja i nie mogę się doczekać. Nam pediatra kazała zacząć od kaszszki bezmlecznej i jablka. Sama tez sie zastanawiam jak i kiedy i ile tego podawac na poczatku. jak zrobic kaszke jak karmie piersia a sciaganie mleka mi nie wychodzi oj te nasze problemy
no to akurat łatwe - robisz kaszke na wodzie i dodajesz starte jabłko))