Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak m.in miałam zajęcia ze spawalnictwa na 1 rokuspawania????????????
U nas nadal to wygląda bardzo chaotycznie! Mam taką zasadę od początku, że Olaf jak wstaje z drzemki to je...Prawdopodobnie za 2 tygodnie zaczniemy pwrowadzać zupki.
Jak to jedzenie wygląda u mam karmiących nadal tylko piersią? bo ja już nie wiem jak to ma być ?!?!?
ja przed chwilą byłąm u pediatry.Przy okazji spytałam o ten gluten. Powiedział otwarcie, że to chodzi o to, żeby dzieciom wcześniej wprowadzać kaszę, bo dzięki temu polepszą się wyniki....
.....
.....
.....sprzedaży producentów kaszek dla dzieci :/
poza tym dziś Dzień Ziemi, czyli imieniny Gai. Z okazji imienin dostanie troszkę soku jabłkowego![]()
Nieźle.
Ja dziś postanowiłam trochę się doszkolić w tym temacie i z tego, co się dowiedziałam, to temat ten wzbudza wiele kontrowersji wśród lekarzy, nie jest poparty jakimiś konkretnymi badaniami, tylko obserwacjami, a długofalowe skutki tych zaleceń będziemy znać za kilka lat dopiero. Także ja pozostanę przy starym schemacie, zwłaszcza że z alergikami to nigdy nic nie wiadomo. Jednak co mają zrobić rodzice, jak lekarze nie moga dojść do porozumienia w tym zakresie.
Co do opóźnionego wprowadzania produktów, to my też dołączymy do tego klubu. U nas na razie poza mlekiem jest tylko SINLAC.