D
dziunka24.
Gość
Taak, ja tez cierpie na skleroze poporodowa 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja także robię z tego samego powodu te zapiski co Ty. Skleroza nie boli! Czasami wydaje mi się, że synek jadł mi przed chwilą, zaglądam w zeszyt a tam już 3h minęłyDodam jeszcze, że odkąd jestem mamą 3 h trwają dla mnie jak 3 minuty. Ani nie zdążę się wyspać ani odpocząć, nic!

Ja tez mam takie wrazenie. 3h mijaja strasznie szybko. Mam wrazenie ze stale karmie/przewijam/usypiam i tak bez przerwy![]()
-witam w klubie ;-)W sobotę rozmawiałam z pediatrą nt karmienia. Powiedziała, że dziecko samo najlepiej wie ile i kiedy ma jeść. Jedno potrzebuje zjeść 70-80 ml raz na 4 godziny, a inne będzie wciągać 130 co 2. I wszystko jest w porządku dopóki prawidłowo przybiera na wadze. Powiedziała, żeby w ogóle nie patrzeć na tabelki na mleku.
Kazała nam jednak dopajać małe przegotowaną wodą - tak po 30ml 2 razy dziennie.
No i powiedziała, żebyśmy się starali nie przekarmiać dziewczynek - powiedziała, że lepiej żeby były mniejsze i szczuplejsze, bo będą się lepiej rozwijać.
A ja bym chciała, żeby one były już taaaaakie duże![]()
U nas ok 3-4tyg temu tak plus minus, a od tygodnia juz bardziej precyzyjnie ale nie sugeruj sie tym bo kazdy maluszek ma swoje przyzwyczajenia i tempoo wlasnie..moj problem polega na tym ze probuje uregulowac malemu co ile ma jesc (min co 2 godz) a on jak na zlosc np je 60ml i za godz kolejne 60ml:-( moze wlasnie tak ma? kiedy uregulowal sie dzien maluszka?

) ale za to w nocy 20, 24, 4 i 7 
odsypia chorobe, na pewno jest oslabione.