reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Mój też jest na bebilonie pepti od 3 tygodni. Kupke mamy żółtą a czasami zielona ze 3-4 na dobę. Mały też ma od czasu do czasu kupki i pruczki śmierduszkowe:baffled: i 'kwaśne' ale nie płacze i nie marudzi wiec chyba wszystko ok.:tak:
Mojemu nawet się zdarza zrobić taką kupkę wielką ze trzeba zmieniać ubranko bo i ubranko zostało okupkowane :-D

Hmm, skad ja to znam :-D ale zmienilam pampersy na wiekszy rozmiar i kupka juz naprawde rzadko wylatuje :tak:

Witam. Ja karmie piersiąi tez przystawiam wtedy kiedy głodny ale najlepsze jest to ze zjada około 22 i spi bez jedzenia do 4-5 nad ranem zreszta w dzien tez ma przerwy co 3-4 godz. Jak wspomnie sobie Antka na butelce to sie ciesze ze karmie piersia z Antkiem było o iwle trudniej co 2,5 - 3 godz, jadł i w nocy tez. A teraz zero wyparzania buteek wyjscie z dzieckiem nie jest problemem zeby miałą termoc z woda , mleko, biutelki bo mam w piersi . Niestety MAks alergik i musiałam odstawic białko

Slicznie Ci spi :-)

reklama
Witam. Ja karmie piersiąi tez przystawiam wtedy kiedy głodny ale najlepsze jest to ze zjada około 22 i spi bez jedzenia do 4-5 nad ranem zreszta w dzien tez ma przerwy co 3-4 godz. Jak wspomnie sobie Antka na butelce to sie ciesze ze karmie piersia z Antkiem było o iwle trudniej co 2,5 - 3 godz, jadł i w nocy tez. A teraz zero wyparzania buteek wyjscie z dzieckiem nie jest problemem zeby miałą termoc z woda , mleko, biutelki bo mam w piersi . Niestety MAks alergik i musiałam odstawic białko
u mnie jest podobnie:tak: jak je ok 24 to budzi się o 6-7-8 rano :-)
a dze ń to różnie je;-)

odkad przeszlismy na bebilon pepti ignas jakos mniej je, oby to bylo normalne, moze wczesniej rzucal sie na bebiko zeby zabic jakis refluks albo co, oby nie spadl mi z wagi:-( jest normalny, wesoly, chyba nic mu nie dolega, czy pepti jest jakos bardziej kaloryczne albo cos? no i kurcze od 18.30 do teraz spi na brzuszku:tak: widze ze po jedzeniu lepiej mu odbeknac albo pruknac na brzuszku lezac:tak:

reklama
odkad przeszlismy na bebilon pepti ignas jakos mniej je, oby to bylo normalne, moze wczesniej rzucal sie na bebiko zeby zabic jakis refluks albo co, oby nie spadl mi z wagi:-( jest normalny, wesoly, chyba nic mu nie dolega, czy pepti jest jakos bardziej kaloryczne albo cos? no i kurcze od 18.30 do teraz spi na brzuszku:tak: widze ze po jedzeniu lepiej mu odbeknac albo pruknac na brzuszku lezac:tak:

Mój też jadł bebiko a teraz je bebilon pepti tylko ze on wcina az mu mu sie uszka trzęsą :):-) On jest jakoś podobny składnem do mleka matki i po tym są kupki bardziej podobne do tych co karmione piersią:nerd:.150ml zjada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry