Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
klaudzia Ty dajesz mleko prosto od krowy czy z kartonu? i czy do mleka coś dodajesz? czy samo pije?
u mnie Mikołaj w ogóle samego mleka nie trawi i nie ma mowy żeby wypił
rano zje kaszkę mleczno jakąś tam z owocami i na noc robię też mu na mleku modyfikowanym taką z lipą Nestle
ale zjada max 150 ml i rano i na noc no i jeszcze jogurciki
może jak mu dam takie zwykłe mleko a na tym kaszki manny ugotuje to może zje
Mamo... widac Synkowi smakuja twoje zupkigotuj czesciej
a jakie to mleko mu dajesz HA ??Mam zamiarteraz to juz mozna cos upichcic, szersze pole do popisu z produktami u wiekszych maluchów. Mam tylko nadzieje ze za niedługo bedzie mogł dostac do tego wszystkiego jakies masełko czy cos no to bedzie jeszcze lepsze. Ale powoli dojdziemy i do tego, na razie bedzie sukces jak zatoleruje mi mleko H.A.
a jakie to mleko mu dajesz HA ??

no my tez bebiko dajemy bo po nanie brzuch bolał ... a pytam jakie bo mam od oddania NAN HA 2 nowa zamknieta puszka :/Bebiko H.A. Dobry Aperyt. Polecono nam na zmiane albo bebilon albo wlasnie bebiko, ze niby podobne i najlepsze, wiec wybrałam tansze bo zamiast jednej paczki mam dwie. Niestety takie realia ze trzeba tak kalkulowac![]()