madziek
listopadówka 2009 :)
A ja dziś byłam u pediatry, bo Patryk nie chciał mi od 2 dni jeść normalnie, tylko po 10 ml-30 ml
co 2-3 godziny i przy tym rzygał i płakał:-( masakra normalnie, myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok
bo wyglądało to jak kolka, ale trwało 15-20 minut:-(
Pediatra stwierdził, że ma on refluks i przepisał mu na próbę mleko Bebilon Pepti 1- ohyda!!!
gorzkie, śmierdzące-Fuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Ale pije biedulek, już wypił dwie butelki po 70ml, aż jestem w szoku, bo Bebilon 1 jest smaczne, słodkie, a teraz musi takie świństwo pić.
co 2-3 godziny i przy tym rzygał i płakał:-( masakra normalnie, myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok
bo wyglądało to jak kolka, ale trwało 15-20 minut:-(Pediatra stwierdził, że ma on refluks i przepisał mu na próbę mleko Bebilon Pepti 1- ohyda!!!
gorzkie, śmierdzące-Fuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Ale pije biedulek, już wypił dwie butelki po 70ml, aż jestem w szoku, bo Bebilon 1 jest smaczne, słodkie, a teraz musi takie świństwo pić.
jak Julia nie dopijala to resztki byly moje
zjada tylko 70-80 ml tego mleka, w miedzy czasie wypił 30 ml herbatki rumiankowej. Pomocy, może coś jest nie tak??????????????????????????????????????????