Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wolno kleik ryżowy u takich maluszków??mój Kuba też ostatnio mniej je :-( i dlatego mam zamiar wprowadzić na razie do jednego karmienia kleik ryżowy , zobacze czy się przyjmie i jeśli tak to będe stopniowo zwiększać ilość posiłków w ciągudnia![]()
Też o tym myślałam, bo nasz też ostatnio ciekawski jest, rozgadany i może rzeczywiście to skok rozwojowyWłaśnie miałam napisac, że moje dziecko też jakoś mało ostatnio je :-(
Jeden cycek, mleczka z butelki ok 40 ml a jak samą butelkę to ok 100. A reszta wyginanie i prężenie. Może to jakiś skok rozwojowy bo od kilku dni strasznie zaczął nam gadulkowac, gada i gada. Cycka puszcza i gada, w pozycji do odbicia gada, z czego się bardzo cieszę. No ale to jedzenie.........

W końcu na pewno zacznie... a co mówi pediatra?BURA no to trochę mnie pocieszyłaś tym, ale dwa tygodnie takiej głodówki dla mojego szczypiorka (waży 3450)to kiedy on mi zacznie tyć?
No to usłyszałaś to samo co ja od 2 lekarekpediatra powiedział mi, że moje dziecko je tyle ile potrzebuje i wyśmiał mnie jak mu powiedziałam, że niektóre noworodki są od niego grubsze/cięższe, on nie martwi się tym, bo ważne jest to, że w ogóle przybiera na wadze.
Ja już się przestałam przejmować wagą moich dzieci - i tak będą zawsze mniejsze od rówieśników. I niech sobie będą, co z tego