reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
mojej tez nic sie nie dzialo po tym szczepieniu :tak:

a co do mleczka to Amelka przezucila sie na karmienie co 5h chyba...jak probuje dac wczesniej to scena, atak to spokojnie zjda wiec chyba chce poprostu dluzsze przerwy:tak: w sumi to mnie to nawet odpowiada:tak:
heheh - no nie wątpie że ci to "nawet odpowiada"... ;-)
Ja juz gotowa z mlekiem jestem po 3,5godz bo jak mała dostaje fazy na mleczko to musi byc tu i teraz bo inaczej histeria i trudno ją uspokoić a nawet butle podac.. :sorry2:
Ale jestem z niej dumna - wczoraj po kąpieli ładnie zjadła o 21:00 troche pomarudziła i zasneła... kolejne karmienie było o 6:00a.m. :-) Oby tak dalej... :-)
Co prawda przebudziła sie ok 3:00 ale zanim Ł wrócił z gotowym mleczkiem to ona juz znowu spała... wiec mleczko poszło w kubeł a my chyc do łózka spowrotem :-)

heheh - no nie wątpie że ci to "nawet odpowiada"... ;-)
Ja juz gotowa z mlekiem jestem po 3,5godz bo jak mała dostaje fazy na mleczko to musi byc tu i teraz bo inaczej histeria i trudno ją uspokoić a nawet butle podac.. :sorry2:
Ale jestem z niej dumna - wczoraj po kąpieli ładnie zjadła o 21:00 troche pomarudziła i zasneła... kolejne karmienie było o 6:00a.m. :-) Oby tak dalej... :-)
Co prawda przebudziła sie ok 3:00 ale zanim Ł wrócił z gotowym mleczkiem to ona juz znowu spała... wiec mleczko poszło w kubeł a my chyc do łózka spowrotem :-)

jeju alez wam zazdroszcze:-(

dzis mój synus bardzo mnie zaskoczył.... po kapieli zjadł i zasnał o 21 pozniej obudził sie o 1 na karmienie i spi do teraz:szok:....sama w to nie wierze ale tak jest może juz będzie dłużej spał-oby.....bo zazwyczaj co 3-4 godziny sie budził...

ach z tym jedzeniem....tez zazdroszcze tym dziewczynom ktore przesypiaja prawie cale noce. u nas i tak duzy postep bo mala od kilku dni jak zje ok 8-9 to spi do 3:tak:.no ale pozniej to juz standard ...co 3-4 godz pobudka:-(

ach z tym jedzeniem....tez zazdroszcze tym dziewczynom ktore przesypiaja prawie cale noce. u nas i tak duzy postep bo mala od kilku dni jak zje ok 8-9 to spi do 3:tak:.no ale pozniej to juz standard ...co 3-4 godz pobudka:-(

pixi u nas podobnie, ja klade ignasia spac o 19.30, 20.00 to budzi sie o 12.00, 1.00 kiedys nawer o 3:-D a potem 5 i 7 wstaje:baffled: ech nic taki juz ten moj synus jest:dry:

nie przejmujcie się mój Kuba już spał od 21 -2/3 a teraz znowu się budzi co 3h na jedzenie :-(, muszę w końcu wypróbować zrobić mu kleik do mleka :tak:(tylko że u mnie nie ma sklepie dlatego będe robić sama) mam nadzieje że będzie mu się lepiej spało;-)

reklama
U nas padł dziś kolejny rekord: malutkie spały 9,5h (od 20 do 5.30). Wyspałam się pierwszy raz od 4 miesięcy! Do tej pory budziły się po 4. Ale ja bym chciała, żeby im tak zostało :tak:

Martwiłam się, że dziewczynki mało jedzą (600 - 650ml na dobę), a okazało się, że znów przez miesiąc przybrały ponad kg. Lenka 1200g, a Olga 1250.
Rozmawiałam z lekarką o rozszerzaniu diety i kazała nam zacząć od zupki. Aż się boję!:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry