Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieci przewaznie siusiaja jak pija mleczko ;-)

u nas badania oka te siuski z woreczka do pojemnika trzeba przelac !!
![]()

a ten woreczek to mnie nie zachwycił - owszem mocz został zebrany , ale potem z niego ciekło od spodu
teraz już bede przelewać

i kupy są ciemno zielone
Myślicie, że Nutramigen też by mi posmakował???![]()

Byłam dziś u pediatry po receptę na pepti 1 i przy okazji zważyliśmy Patryka, znów waga mu spadła z 3450 na 3350 w ciągu 2 tygodni:-(
Od dziś do dwóch posiłków w ciągu dnia mam mu dodawać pół miarki kleiku ryżowego. Któraś z Was też go podaje,ile i jak często? Jakie są tego efekty?
A! zapomniałam napisać jakie po tym mleku on puszcza śmierdzące bąkii kupy są ciemno zielone
![]()
ja tez daje malemu juz kleik ale kukurydziany bo podobno mniej zatwardza...zadnych zlych zjawisk nie widac...kupska sa codziennie robione bezproblemowo:-)Byłam dziś u pediatry po receptę na pepti 1 i przy okazji zważyliśmy Patryka, znów waga mu spadła z 3450 na 3350 w ciągu 2 tygodni:-(
Od dziś do dwóch posiłków w ciągu dnia mam mu dodawać pół miarki kleiku ryżowego. Któraś z Was też go podaje,ile i jak często? Jakie są tego efekty?
A! zapomniałam napisać jakie po tym mleku on puszcza śmierdzące bąkii kupy są ciemno zielone
![]()
Kupy śmierdzace i zielone oraz baczki to nasz chleb powszedni - witaj w świecie Pepti)))
Mala od dwoch tygodni je mleczko z kleikiem - rewelacja naprawdenie dość że zaczęła przesypiać noce (bo w końcu jest najedzona) to od dwoch dni sniadanko konsumuje z lyzeczki bo podaje jej jeden posilek z kleiku zrobionego w 100%
swietnie sie przy tym bawi plujac na polowe kuchni, a smieje sie
))). Zdaje sie ze sa dzieciaczki przez ktore mleczko przelatuje jak woda po prostu
i nic na to nie poradzimy, w takim wyadku najlepiej szybko wprowadzac posilki stale. Po kleiku nic sie nie dzieje, nie ma problemow z brzuszkiem.
Dodam ze idac za ciosem podalam jej dzis dwie male lyzeczki soku jablowego HIPP (bo pluje witC na odleglosc) - czekam na efekta - jesli bedzie dobrze, jutro tez podam. Za dwa tygodnie mam zacza wprowadzac marchew i ziemniaczka.