reklama

Mleko, papki i kanapki :)

nie przejmujcie się mój Kuba już spał od 21 -2/3 a teraz znowu się budzi co 3h na jedzenie :-(, muszę w końcu wypróbować zrobić mu kleik do mleka :tak:(tylko że u mnie nie ma sklepie dlatego będe robić sama) mam nadzieje że będzie mu się lepiej spało;-)
A nie za wcześnie na kleik...? Moze spróbuj wiekszą porcje mleka mu podać albo przejsć na hungry baby... :blink:

reklama
pixi u nas podobnie, ja klade ignasia spac o 19.30, 20.00 to budzi sie o 12.00, 1.00 kiedys nawer o 3:-D a potem 5 i 7 wstaje:baffled: ech nic taki juz ten moj synus jest:dry:

Ojoj wspolczuję, ja karmię butlą ok 21 00 i kolejne karmienie o 4 00, ale to ja budzę malą , nie ona mnie :-)
No ale ja mam niejadka, a nie głodomorka :-)

U nas padł dziś kolejny rekord: malutkie spały 9,5h (od 20 do 5.30). Wyspałam się pierwszy raz od 4 miesięcy! Do tej pory budziły się po 4. Ale ja bym chciała, żeby im tak zostało :tak:

Martwiłam się, że dziewczynki mało jedzą (600 - 650ml na dobę), a okazało się, że znów przez miesiąc przybrały ponad kg. Lenka 1200g, a Olga 1250.
Rozmawiałam z lekarką o rozszerzaniu diety i kazała nam zacząć od zupki. Aż się boję!:shocked2:

Brawo ! Ładna waga !!!

Moja mała dzis po szczepieniu się ocknęła i już je normalnie czyli 100- 130 ml.

A nie za wcześnie na kleik...? Moze spróbuj wiekszą porcje mleka mu podać albo przejsć na hungry baby... :blink:
próbowałam robić mu więcej mleka ale nie chce , podpytałam mamę i teściową i doszłyśmy do wniosku że mała ilość nie zaszkodzi one są bardziej doświadczone ode mnie ;-)
mój brat miał 6 tygodni jak zaczeła mu mama zagęszczać mleko bo się nie najadał

próbowałam robić mu więcej mleka ale nie chce , podpytałam mamę i teściową i doszłyśmy do wniosku że mała ilość nie zaszkodzi one są bardziej doświadczone ode mnie ;-)
mój brat miał 6 tygodni jak zaczeła mu mama zagęszczać mleko bo się nie najadał
Noooo, skoro mleka nie chce to moze faktycznie to rozwiazanie :blink:

nie przejmujcie się mój Kuba już spał od 21 -2/3 a teraz znowu się budzi co 3h na jedzenie :-(, muszę w końcu wypróbować zrobić mu kleik do mleka :tak:(tylko że u mnie nie ma sklepie dlatego będe robić sama) mam nadzieje że będzie mu się lepiej spało;-)
ja tez zaczelam dodawac kleik do mleczka tylko kukurydziany i zobacze czy dluzej pospi...mojej bratowej tak podpowiedzila polozna i podobno kukurydziany lepszy na poczatek, ale nie wiem....zobaczymy...bo moja mala tez je okolo 19;30 potem pobudka okolo 1 i 6...

ja tez zaczelam dodawac kleik do mleczka tylko kukurydziany i zobacze czy dluzej pospi...mojej bratowej tak podpowiedzila polozna i podobno kukurydziany lepszy na poczatek, ale nie wiem....zobaczymy...bo moja mala tez je okolo 19;30 potem pobudka okolo 1 i 6...
A jaki konkretnie kleik dajesz - tak na przyszłość pytam bo nawet nie wiem co tutaj mają... chodzi mi o firme i rodzaj...
Czy to coś co nazywają baby rice?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry