reklama

Mleko, papki i kanapki :)

No i ja znów o swoim niejadku, nadal mało je a najgorsze to to, że znów stracił na wadze, z 3450 na 3350:-( i pediatra tylko kazała kontrolować wagę co tydzień:szok: na to ja czy może mleko zagęszczać, żeby było kaloryczniejsze, na to ona, że w sumie tak pół miarki kleiku ryżowego- ale jakbym nie spytała to franca nic by nie doradziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziecko czasem to mi z rąk leci, bo jest tak osłabiony.
Zmieniłam pediatrę, w ogóle przychodnię, bo jak byłam tam ostatnio to Patryk rozpłakał mi się w foteliku samochodowym, tyle co go wyciągnęłam i przytuliłam, aż tu nagle kot rzucił się na mnie, podrapał mi brzuch, bo tak zareagował na płacz dziecka:szok: pielęgniarki się wystraszyły, bo to ich kot i kazały mi iść do gabinetu, a jego wyniosły na dwór, byłam zdołowana osłabionym dzieckiem i czekałam tylko na pediatrę nawet awantury robić mi się nie chciało. A kto wie, czy jakbym nie dążyła wziąć małego z fotelika co ten sierściuch by mu zrobił?:szok::szok::szok:
Nowa pani pediatra od razu zainteresowała się tym, że on nie przybiera, zrobi mu różne badania, usg brzuszka, kazała nam wrócić do mleka Bebilon 1, bo on wcale nie ma refluksu, tylko ja za szybko po jedzeniu go przebieram i tarmoszę. Ogólnie niebo a zimeia jeśli mam porównać poprzednich lekarzy z obecną.

Jezuuu skad do cholery kot w przychodni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz nie mowiac tu o zagrozeniu podrapaniem, ale np o uczuleniu dzieci na siersc. Ja to bym chyba zwariowala w przychodni jakby byl kot - takie mam uczulenie na jego siersc. szok :szok:

I bardzo dobrze ze zmienilas lekarza bo to dla mnie niemozliwe bylo ze lekarka tak blaho traktowala sprawe wagi Twojego synka.
No i duuuuuzzzzoooo zdrowka dla niunka Ci zycze i dawaj znac jak tam wyniki badan.

reklama
nie DZIĘKUJE!:-)
Ten kot to od lat tam siedzi, sierściuch przebrzydły wyleguje się w poczekalni koło gabinetu pediatry i zabiegowego. Uczulenie na sierść to jedno, a te choroby od zwierzęce to drugie zagrożenie dla dzieci.

Mary a rumianek jest na uspokojenie??? Bo dziś dostał mój synek od cioci herbatkę rumiankową Bobovita i zastanawiam się czy mu ją dać, bo jak ma być ospały to może lepiej nie, bo wolałabym, żeby jadł zamiast miał spać.
Nie. Rumianek nie jest na uspokojenie jak melisa, raczej na zlagodzenie rewolucji brzuszkowych typu gazy, kupka itd - mialam na mysli to ze czesto dziecko jest podenerwowane wlasnie z tych powodów... ja mojej malej daje mixa - koperek z rumiankiem :tak:
No ale przede wszystkim gratuluje zmiany pediatry.. :tak:
A ta przychodnie/pielegniarki normalnie bym do sądu podała o zagrozenie życia... :wściekła/y:

do nfz zadzwonic i powiedziec czy to norma ze kot w przychodni se mieszka ... ;] szybko by sie pozbyly ... nienormalne jakies one ... eh

No i ja znów o swoim niejadku, nadal mało je a najgorsze to to, że znów stracił na wadze, z 3450 na 3350:-( i pediatra tylko kazała kontrolować wagę co tydzień:szok: na to ja czy może mleko zagęszczać, żeby było kaloryczniejsze, na to ona, że w sumie tak pół miarki kleiku ryżowego- ale jakbym nie spytała to franca nic by nie doradziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziecko czasem to mi z rąk leci, bo jest tak osłabiony.
Zmieniłam pediatrę, w ogóle przychodnię, bo jak byłam tam ostatnio to Patryk rozpłakał mi się w foteliku samochodowym, tyle co go wyciągnęłam i przytuliłam, aż tu nagle kot rzucił się na mnie, podrapał mi brzuch, bo tak zareagował na płacz dziecka:szok: pielęgniarki się wystraszyły, bo to ich kot i kazały mi iść do gabinetu, a jego wyniosły na dwór, byłam zdołowana osłabionym dzieckiem i czekałam tylko na pediatrę nawet awantury robić mi się nie chciało. A kto wie, czy jakbym nie dążyła wziąć małego z fotelika co ten sierściuch by mu zrobił?:szok::szok::szok:
Nowa pani pediatra od razu zainteresowała się tym, że on nie przybiera, zrobi mu różne badania, usg brzuszka, kazała nam wrócić do mleka Bebilon 1, bo on wcale nie ma refluksu, tylko ja za szybko po jedzeniu go przebieram i tarmoszę. Ogólnie niebo a zimeia jeśli mam porównać poprzednich lekarzy z obecną.

Dobrze, że zmieniłas lekarza !
Nie znoszę kotów, ale to tak na marginesie.

Co tam w ogóle robi kot w poczekalni ???!!!!!!
To jest jakaś paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y:

Zadzwoń gdzies i zrób aferę !

Szczerze mówiac Madziek moja pediatra panikuje bo Ida za malo przybiera w jej opinii a nie spada. Jakby spadale to bym pewnie z mala w szpitalu wyladowala. Dobrze ze zmienilas lekarza!

reklama

:szok::szok::szok::szok: jestem w szoku ze w przychodni kota mieli...ja na Twoim miejscu zrobiabym niezla zadyme nawet po fakcie..wspolczuje ze synek spada z wagi ja swojemy tez juz kleik daje ale dlatego ze ciagle glodny chodzi a za 3tyg bede mu dawac juz jakies konkrety!!3mam kciuki aby Patryk zaczal przybierac po kleiku!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry