Kurczę kusi mnie dodawanie kleiku ryżowego bądź kukurydzianego synkowi do mleczka, żeby dłużej pospał ale chyba się jeszcze wstrzymam. On miał takie problemy z brzuszkiem :-( I do tego kupki do 7 dni :-( Chociaż ostatnio nas zaskoczył i zrobił po 4, potem po 3, potem po 1 dniu kupki. Albo coś się dzieje
albo może reguluje? Dziś najadłam się troszkę jagód i kupki nie ma, ale myślę, że go nie zatwardziło.........
Pewnie poczekam jeszcze z miesiąc z kleikiem :-(
A słyszałyście o glutenie, że trzeba go wprowadzac do diety maluszka w 5 czy 6 miesiącu bo jak wtedy nie to dopiero w 10 miesiącu życia? Już parę razy spotkałam się z tą opinią. Na październikówkach też o tym jest.
albo może reguluje? Dziś najadłam się troszkę jagód i kupki nie ma, ale myślę, że go nie zatwardziło.........
Pewnie poczekam jeszcze z miesiąc z kleikiem :-( A słyszałyście o glutenie, że trzeba go wprowadzac do diety maluszka w 5 czy 6 miesiącu bo jak wtedy nie to dopiero w 10 miesiącu życia? Już parę razy spotkałam się z tą opinią. Na październikówkach też o tym jest.
Ostatnia edycja:

a ona ze takie mam dziecko i mam nie ingerowac, w sumie ma racje nie bede jeszcze nic podawac a juz sie przyzwyczailam do co 2-3 godzinnych pobudek w nocy

Wstrętni rodzice chcieli dziecko wodą samą nakarmić!