Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no widziszOne nie sa z konserwantamidania sa sterylizowane lub pasteryzowane - wiecej na ten temat masz tu na przyklad:
Co trzeba wiedzieć o jedzeniu w słoiczkach
Długi okres przydatności do spożycia zawdzięczają zastosowaniu specjalnej technologii (potrawy gotuje się na parze o wysokiej temperaturze, zamyka słoiki w próżni i sterylizuje).
juz czytac nie musze ;-)Dzięki, Laski:-)!
A powiedzcie mi jeszcze jedno: jak zacznę dawać jabłko i dam jedną łyżeczkę i będę widziała że mały chce jeszcze - to co
Nie mogę dać więcej![]()

Za pierwszym razem daj lyzeczke, a potem po kilku dniach jak nic nie bedzie, mozesz dac wiecej. A tak to proponuje dac lyzeczke i jak bedzie dalej glodny to cyca/butelke![]()

- odpukać w niemalowane..., tfu tfu tfu!!!!! żebym nie zapeszyła.
a żeby było bardziej syte daję mu do każdej butelki pół miarki kleiku ryżowego.Dziewczyny, prawdopodobnie przerabiałyście ten temat, ale już od dawna nie na czasie jestem:-( Pamiętam, że OLICA o to pytała..
Dokarmiam synka Bebilonem 1HA i powoli chcę przejść na zwykły Bebilon. Nie dość, że cena jest znacznie korzystniejsza, to sądzę chyba lepiej nie rozleniwiać żołądka, jeżeli nie jest to konieczne.. Czy po prostu przestać dawać HA i zacząć normalne, czy może mieszać te mleczka? Czy można?? Co Wy na to?
DziękiMieszac ;-)
Wstrętni rodzice chcieli dziecko wodą samą nakarmić!DziękiRozumiem, pól na pół?
U mnie z tym karmieniem jak u Dziunki przy Julce i Uleńki, w dzień Jeremi kręci nosem na cyca (ale i tak przed każdą butlą musi się pomęczyć i wyciągnąć ile się da), a w nocy chyba mniej kombinuje, bo ssie.