Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe ja zobacze czy podtuczę troche synka bo on niby 4150g wagi urodzeniowej a teraz jedyne 6100 wiec maluśko ... jak wy mowiecie ze wasze szkraby po 7-8 waza
hehe "podtuczę" hehe jak to brzmi![]()

ja daje kleik ryzowy do mleka jednak daje mniej niz na opakowaniu napisane i powiem ze maly zjada wiecej mleka i z apetytem ale daje tylko na noc ... a kaszka Nestle
![]()

nie wiem czy dobrze napisze ale walsnie mamulicy wazy 9kgKasiiula te 8 kg to bardzo dużo i nie wszytskie dzieci tak ważą. Mój z wagą urodzeniową 3180 g w 10 tygodniu ważył 5600 g teraz pewnie z 6 kg może 6300g (nie wiem bo jest zimno i nie biorę go na zważenie). Chociaż u Ciebie waga urodzeniowa była większa więc teraz pewnie ciut więcej mógłby ważyc. Podobno dzieci w pierwszych 3 miesiącach tak duzo przybierają a potem już troszkę wolniej. Trzeba pamiętac, zeby narazie glutenu nie podawac dziecku, wiec kleiki nie mogą miec glutenu, gluten dopiero w 5 czy 6 msc. Chociaż sama nie wiem co by sie stalo jakby sie ten gluten podalo, pewnie jednym nic a drugim, hmmm...?
Byłam ostatnio u znajomej i jej synek ma 9 miesięcy i waży 10 kg, kluch z niego, że szok. Nie wyobrażam sobie 3 miesięcznego dziecka z wagą 8-9 kg![]()
). A tam dla dziecka własnie po 4m-cu : Herbataka jabłkowa z melisą +słoiczek pierwsze jabłka + kaszka mleczno- ryżowa (brzoskwinie- morele), ( + jakaś ulotka).
.
i całej buziuni ufajtanej w jedzonku hehe
no wlasnie moj zaczal wiecej jesc ale tylko na noc daje kaszke wczesniej 120 jak zjadl to dobrze bylogie-oska a, rozumiemja teraz zacznę dodawać tak jak Kasia kaszki smakowe
może więcej będzie jadł, jak mu po smakuje.
(oczyywiście nie mówie ze ciągle tyle zjada)

Uleńka mój waży 9kg i ma 3 miesiące i tydzień. Nie wyobrażam sobie 3 miesięcznego dziecka z wagą 8-9 kg![]()