Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie maz powiekszyl ciut dziurke z Aventu 0+ bo nei wiedzialam czy on wogole bedzie jadl .... okazalo sie w sam raz dziurka i wiec je z tego smoka ale musze kupic te z 2 dziurkami mam jeszcze trójprzepływowoy ale ksztusie sie tamtym no a wczesniej zageszczonego mleka nie chcial pic wcale a teraz jest super nawet nei ulewaKasia mój tak nie je:-( jak zje 100 ml to skaczę pod sufit ostatnio- bo to dużo jak na niego. Ale ja każdą butlę robię mu z klikiem ryżowym, dodaję mu pół miarki, ale zobaczę czy jak dam całą to dobrze będzie mu się ciągnęło przez smoczek, bo ma NUK 1M, a Ty jaki dajesz małemu rozmiar dziurki?
u nas na forum jest sporo dzieci z waga okolo 8... tam mi sie wydaje ... moze przydałoby sie załozyc temat pt. Waga naszych dzieci ... i wpisywac np 10tydzien- 6kg dla przykladu wtedy bysmy mialy porównanie jak nasze maluchy przybieraja z rówieśnikami tylko zeby nie zasmiecac komentarzami zbednymi bo znow bedzie bałagan ... taki jest moj pomysl
;-)
Mnie to przeraża! A zostało tylko 11 dni do rozpoczęcia przez moje córcie 5 miesiąca, więc czas na nowe smaki...