Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Grzeczniutka ,potwierdzam.Próbke tej tonacji słyszeliśmy.Ma mocny głosik Lenka!ja tutaj chyba wypowiadać się nie powinnam bo na naszym spotkaniu dziewczyny powiedziały że Lenka taka grzeczna, no to nie będę na nią narzekać ;-);-)
ogólnie ma teraz etap krzyku w różnej tonacji![]()

i smrud

Oprócz tego muszę zmienić miejsce tabletek do zmywarki i środków chemicznych, bo miałam po zlewem w wysuwanej szafce, Oli się do tej pory nie interesowała tym, ale niestety zaczęła. Wyciąga tabletki i próbuje je gryźć
- każda jest zafoliowana, ale w końcu folię też może rozgryźć. A inne środki chemiczne mają niby zabezpieczenie, ale licho nie śpi, jeszcze gagatek sobie z nim poradzi, lepiej nie ryzykować. A takie to było wygodne miejsce pod zlewem, a teraz będę musiała tam trzymać jakieś produkty żywnościowe pewnie, a chemia pójdzie na wyższe półki 
mama mama mama ubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui smrud
patrze a ta glizda wzieła slimaka rozgniotła w rekach i dziub miała brudny( tez wiec nie wiem )czy nie probowała zjesc
umyta , poszła dalej na balkon i nie wiem gdzie znalazła zwłoki / resztki slimaka i dalej gniecie
no sadysta mi rosnie![]()