agusia9915
Matka wariatka
czym sprac długopis ?z poscieli ,rajstop,kanapy,serwety i z łózeczka pisak

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ostatnio jak weźmie coś z zabronionych rzeczy (naczynia szklane, komórki, pilota) i zostanie na tym nakryta, to rzuca tym o podłogę 
Mój rozrabiaka ma podbite oko,odmawiał założenia kapci u rodziców,nie chciałam awantury i poślizgnoł sie na dywanie(uderzył w poręcz kanapy).Czym to mogę posmarować,tę opuchliznę?
Na szczęście nie w oko,tylko pod![]()
czym sprac długopis ?z poscieli ,rajstop,kanapy,serwety i z łózeczka pisak![]()

No chyba, że są bardzo strome,wtedy sama podaje rękę, bo się boi z nich schodzić. Ale w klatce schodowej i po schodach prowadzących do klatki sama wchodzi i schodzi.
:-d:-d:-dpatch, oli też tylko sama po schodach schodzi, nie ma siły, żeby ją przekonać, żeby dała rękęNo chyba, że są bardzo strome,wtedy sama podaje rękę, bo się boi z nich schodzić. Ale w klatce schodowej i po schodach prowadzących do klatki sama wchodzi i schodzi.
Ja teraz przeglądam bb, a oli siedzi obok na swoim krzesełku i je, zaglądając mi co chwilę w ekran. W pewnym momencie na ekranie pojawiła się moja wypowiedź i zdjęcie oliwki z podpisu. A oli na to skromnie: "ładna oli" :-d