reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Przygotowania!!!

no tak - bardzo dobry pomysl :tak:

hmm u mnie tez mieszkanko nie duze ale wyjezdzam czesto wiec tak jak ciebie moze sie przydac :-D

hmm... balowanko - juz nie pamietam jak taka imprezka smakuje hehehe

reklama
Co do niani to chcialam ja bardzo kupic ale w koncu prezmowiono mi i zrezygnowalam...Podobno czesto "falszywie alarmuja" i narazaja na niepotrzebny stres...ale z druiej strony dobrze cos takiego miec...my nie mielismy i tez zyjemy;-)

Ale jesli chodzi o nianie to nawet w dwu pokojowym mieszkanu potrafi sie sprawdzic...Mo jak sie siedzi w drugim pokoju i trosze glosniej rozmawia sie w wiekszym gronie to nie trzeba co chwile robic akcji typu"a teraz 10 sekund nikt nic nie mowi"... :-DKladziemy sprzecior na stole i wszystko slyszymy...Nawet najprostszy model bedzie oki..

a ja kupilam moja nianie juz dawno i nie wyobrazam sobie bez niej:tak: Pilnowalam blizniaki noworodki w dwu poziomowym mieszkaniu i bez tej niani byla by katastrofa. Zatem jak zawszlam w ciaze to pierwszy zakup na liscie "ze sprzetami" byla wlasnie niania. Ja wam tez wkleje zdjecie pozniej. Ja kupilam taka co ma dwa odbiorniki ze no jeden bedzie zawsze z nami w sypialni a drugi na dole w kuchni czy cos (pokoj malej jest na gorze). mam tez wersje co mozna wlaczyc do kontaktu a jak kontaktu brak to na baterie wiec mozna z tym np kosic trawe na ogrodzie i wiesz co sie dzieje w sypialni malej:tak: :-D

Anni wstyd sie przyznac ale zapomnialam jak sie nazywa wiec musze wieczorkiem z domku:zawstydzona/y: :szok: :-D ale napewno wkleje!

aha no i moj ma wbudowana lampke nocna na tej czesci gdzie sie zostawia w pokoiku dziecka wiec to tez mnie sprzedalo:tak: bo bedzie bardzo pomocna i poreczna.

hejka u mnie humorek dzis do bani
klade sie zaraz
wpadlam powiedziec tylko ze kupilam dzis
kosmetyki hippa dla niuni
sudokrem,chusteczki,nozyczki i mala gruszke

dorotko pewnie już leżysz, ale mimo to - głowa do góry, kijowym humorkom mówimy STOP
ja wczoraj i dzisiaj kupiłam wkładki laktacyjne, smoczka w razie czego, pieluchy terowe, flanelowe, wkłady do pieluszek, gruchę, woreczki na pieluszki jednorazowe, nożyczki, kosmetyki (stanęłam przed półką i się załamałam, pytam męża, które, a on "nie wiem, bierz bambino" no i wzięłam) majty poporodowe (chyba wczoraj już pisałam) i na allegro ceratkę do łóżeczka i laktator
no i z "większych" rzeczy kocyk i fotelik (ale już też się chwaliłam na czerwcówkolandzie):tak:
nianię mam zamiar kupić, ale nie wiem jeszcze jaką :confused: za dużo tego jest:baffled:

reklama
Do góry