• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Dziewczyny kreska ciążowa wam zgineła tak właśnie się zastanawiałam kiedy mi zniknie? Troszkę boję się o małą robi bardzo żadkie kupki jak by nonstop miała biegunkę oraz pepek nie chce się jej wchłaniać ma go na wierzchu wizyta dopiero 27 nie które osoby straszyli mnie, że może mieć przepuklinę.
Ooo i jeszcze coś myślałam, że długo trzeba czekać aż pojawi się miesiaczka a u mnie pojawiła sie już 10.

reklama
krechę mam bardzo wyraźną
mój mały też robi jakby miał biegunkę, alee położna powiedziała, że cycowe dzieci tak mają

Ja też mam krechę.
A propos kupek, to Miki dziś taaaaką zrobił, że osrał (za przeproszeniem) sobie całe plecy ;-) A dopeiro co go przebrałam w świeży ciuszek, ech

reklama
Dziewczyny,jak długo u was trwało krwawienie połogowe? Bo u mnie mija już 3 tydzień i czasem dostaję krwotoku i lecą skrzepy :( a czasem moge nosić tylko wkładke bo już tylko plamię na brązowo...nie wiem co mam mysleć,położna zabroniła jakiegokolwiek wysiłku a jak nie miną te krwotoki to iść do gina ::) troche się boję...czy to norma,że czasem poleci więcej czerwonego po takim czasie? Sorki za szczegóły ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry