Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w poniedziałki i środy,o 5.30 w pozostałe dni, tylko w niedzielę luksusik- o 6.30- wtedy jak wychodzę do pracy to Martusia nie śpi i nie mogę się od niej odkleić i spóźniam się kilka minut
Pracuję do 13.30, i lecę dosłownie z językiem na brodzie do domu, z mężem mijamy się praktycznie w drzwiach- zdąży mi powiedzieć kiedy Martusia spała, kiedy i co jadła- i zaraz wychodzi do pracy- on pracuje od 15 do 23, na szczęście ma blisko. Jak ma dzień wolny to ja pracuję do 15. Niestety oboje mamy taką pracę, że pracujemy również w weekendy, więc rzadko się zdarza, że oboje mamy wolne tego samego dnia :-( Mąż teraz pisze pracę magisterską- co w obecnych warunkach jest wysoce utrudnione, tym bardziej, że Martusia jest teraz nieprzewidywalna- od mojego powrotu do pracy wszystkie schemaciki, które wypracowaliśmy, rozsypały się jak domek z kart, je i śpi bardzo różnie, często marudzi, i jak do końca miesiąca nic się nie zacznie zmieniać ku lepszemu, mąż idzie na wychowawczy. Jak już Sylwek wreszcie skończy studia, będzie szukał normalnej pracy, mamy też nadzieję, że na początku roku znajdzie się dla Martusi miejsce w żłobku. Wtedy ja wezmę się za swoją pracę magisterską, i jak już się obronię a w mojej pracy nie będę miała szans na rozwój, to też będę szukać czegoś innego. Tak więc mam nadzieję, że za rok będziemy już wreszcie żyć jak normalni ludzie :-)
TO JESZCZE MARUDZE.MUSZĘ TO KONIECZNIE ZMIENIC .WIELCE MNIE UŚWIADOMIŁYŚCIE.DZIĘKI.
)
nawt nie chcę myśleć co by było, gdybym musiała jeszcze prać ręcznie pieluchy tetrowe...Zanam :-) nawet kupiłam tam 2 kawy smakowe które niestety ale teraz leżą i czekają gości bo sama nie mogę pić(Fusik, znasz sklep Tchibo w Manufakturze?) .